13 March 2009

Muka anak patung...?

Nabila muka cam anak patung? Ada ke patut? Mak sayalah..hehe..

Hari tu mak ke Jusco Wangsa Maju dengan adik saya, Ain. Entah macamana mak ternampak patung di dalam cermin (ala patung display tuh). Mak saya kata muka macam Nabila. haha... Kesian Nabila, ada ke patut nenek cakap begitu kat Nabila.

Kemudian bila balik heboh cerita pasal anak patung tu pada saya. Cuma anak patung tu botak, tiada rambut. hehe....

Sekarang ini sudah lekat nama panggilan Nabila yang baru..

"Anak patung Chet Chet"..hehe..

Kalau tengok betul-betul memang macam anak patung. Badannya kenit . Muka nampak comel je. Matanya besar, bulu mata melentik..hehe. Agaknya masa mengandung dulu saya suka tengok anak patung.hahaha!....

~Main-main dengan nenek...anak patung chet chet...~

~Mengantuk pasal baru lepas makan...burppp...alhamdulillah..~

2 comments:

azzul said...

nabila memang cute bukan muka dia mcm anak patung...anak patung tu yg mcm muka dia heheh comel lg cute

NAURAH MAKWA said...

rambut nabila cantik..lebat gitu..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...