02 March 2009

Nabila & Adik Aisyah..

Ahad semalam, saya ke rumah kawan , Midah di Bukit Sentosa. Memang dekat dengan rumah saya. Midah baru saja melahirkan anak perempuan hujung bulan lepas . Nama baby Nur Aisyah Daniella.

Kebetulan saya free semalam. Maka saya mengajak abang melawat Midah.

Comel betul Aisyah. Seiras ayahnya. Nabila pula mujur tak banyak ragam di rumah orang. Kebetulan kawan saya, Su datang sekali menjenguk Midah.

Pulang dari rumah Midah, saya keluar bersama Abang dan Nabila. Cadangnya mahu membeli Nestum, susu dan pampers, jadi kami ke Tesco Extra Selayang.

Saya sempat membeli sepit rambut untuk Nabila. Rambut Nabila sudah panjang rupanya. Habis semua saya borong sepit. Sampai satu kedai saya beli sekali banyak. Rambang mata!! Nanti Ibu beli jewellery box ye sayang.


~Nur Aisyah Daniella..berat dia sudah 3.6 kg..haha..mak dia kata minum susu kuat..~


~Kawan saya Midah. Katanya mahu Aisyah memanggilnya Bonda...Wah..klasik bukan?

Comel tak saya?

~Ibu beli sepit untuk Nabila..entah cantik ke tidak..haha..main bedal je beli nih..~

~prezzie from Aunty Sue~

4 comments:

ibuarifa said...

comey nya nabila..cantek sepit tu..cute2 sume..baju biru tu pun cantek..dah pakai nnt..ambik gambo ek kak ina..

NAURAH MAKWA said...

comel sepit2 rambut nabila..pasni bleh pakai pi jalan2..

azzul said...

kira sepit tu nnt pki ble match dgn baju le tu...hehehe

Noina said...

haha..tulah..sepit2 tu leh match ngan baju2 yang ada..tapi banyak sgt..:)

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...