16 March 2009

Nabila ke Rumah Kak Raw lagi..

Minggu lepas , Nabila ke Gedangsa lagi Untuk kesekian laginya rawatan bersama Kak Raw.

Agak ramai juga yang mendapatkan rawatan dan kami menunggu di tepi jalan sambil menghirup udara pagi. Bila dah clear baru kami masuk ke dalam rumah Kak Raw.

Lama juga kami menunggu giliran. Dan akhirnya lebih kurang jam 2 petang, barulah sampai giliran kami. Punyalah ramai orang jadi nak tak nak kenalah bersabar.

Nabila macam biasalah. Kalau badan kena usik sikit mulalah meraung! Nak baik punya pasal tahan jelah ye dik

Selesai semua dalm jam 3 petang, kami terus gerak untuk pulang ke rumah. Mula-mula menangis Nabila , bila emosi pun dah stabil Nabila bercakap-cakap dalam bahasa dia. Nak mengadu la tu pasal kena balut-balut tadi..

~Nabila dengan pose mata julingnya..hehe..tetap comel gak!~

~Nabila makan nestum jap..jangan kasi perut tu kosong. Letak dalam botol. Pasal nak suap leceh pula dalam kereta..~

~Sarra Deboks & Nabila Demuks dengan aksi memakai pempers jer..santai-santai sambil bergolek..hurmm..kata si Kembar!~

~hurmm..tutup muka..huhu..baru lepas menangis..entah mana belajar stail tutup muka tu pun tak tau!~

6 comments:

Nina said...

salamm utk ibu nabila..salam peluk cium wat nabila yang tomeiii

itapaduk said...

ina...sarra dgn nabila tuh dah same jer embam nyer bile half naked...kot nabila tgk tpt lain, ita pun x cam mane nabila mane sarra...yg sarra tuh cam eksen lak die..x moh tgk nabila kat seblah!

naurah makwa said...

tengok nabila minum susu, naura teringat kat anak naura kat kg nun..aksi muka yg sama..comelnya nabila..cepat2 sembuh k..cayang nabila..

Noina said...

Amin..terima kasih acik naura..

ibu_uwais_ameenah said...

ina... akak kan penah dgr tau psl gedangsa ni... tp x berkesempatan nak pegi... bagus x? uwais hanya pegi fisio kt hukm, lain2 akak buat sendiri kt umah. lagi plak dia dh besar sgt.. kt 5 thn dah... dpt diagnose dia ms dia umur setahun...

Leen Die said...

salam ina..
semoga ina tabah yer..n semoga nabila cepat sembuh..nabila so sweet bb gurl..comell..salam peluk cium utk nabila ok..n semoga ina ngan suami tak jemu2 melayan karenah dia k..sapa yg jg nabila?

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...