02 March 2009

Nabila @ Pusat Rawatan Kak Raw (episod 3)

Saya letak gambar-gambar yang saya ambil semasa di Gedangsa....

Sarra dan Nabila seronok-seronok lagi..siap kongsi bantal..

Aisyah sedang dalam rawatan...

Nabila yang sedang menunggu giliran...

Giliran Sarra...

Wajah Sarra selepas dibalut dengan bandage..

Nabila pula...menangis pula..huhu..sedihnya..


Selesai balut..kena berdiri di sini pula..lepas menangis..nak tidur..mengantuk..kesian anak ibu..

Kesian Nabila...buat 5 minit je..saya yang nak menitik air mata..huaaaaaa!!!!!!

Dalam kereta..tidur..

9 comments:

zura said...

sedih n sian tgk nabila...sabar byk2 ye...

Wife to Firdaus Ghazali said...

hai ina...comel la tgk anak ina n baby sara :) cute bangat...actually azie nak tanya ina...ina perlu x apa2 "kewangan utk rawatan nabila"?

Wife to Firdaus Ghazali said...

kalo kata next time ina nak pakai duit utk rawatan nabila...azie sbnrnya ada idea utk ina...maybe kita bole buat sesuatu utk anak2 yg senasib nabila atas kerjasama Pak Nil...ina pun tau kan yg Pak Nil ni mmg suka kanak2...melalui blog Pak Nil azie tgk Pak Nil ni suka membantu dlm apa keadaan sekalipun...even ada budak UM jemput Pak Nil utk majlis tarian kanak2 pun...Pak Nil dtg walaupun full schedule ngn acara lain.Azie rasa Pak Nil pun mesti suka kalo kita suggestkan pada dia ttg perkara nih...n...one more things...rasanya ramai yg x tau ttg Cerebral Palsy and Global Development Delay with Seizures kan?Think about it k...cuba ina view blog Pak Nil http://aznilnawawi.blogspot.com/

luvangelwithpeace said...

Ina ciannyer zura tgk dia kna balut camtu,sbnrnnyer balutan tue utk apa?sedih la tgk bby2 sume kna rawat cr camtu,mmgla utk kebaikan tp rs xsgup nk tgk..Ina kira tbhla lau zura xthula camner nk hadapi sume tue..Ina kuatkan semangat yer,mn thu berkat kesabaran ina akn membuahkan hasil..

NAURAH MAKWA said...

SALAM..naura tak sampai hati tengo nabila kena balut camtu..tapi kalau ianya untuk kebaikan nabila, bagus la..naura harap ina tabah k..naura rasa cadangan azie tu ok gak..kalau ina perlukan kawan, ina bleh harap naura k..

NAURAH MAKWA said...

naura harap ina tabahkan hati k..naura teringin lar nak jumpa ina and family..bila la agaknya kita dapat jumpa kan..

azzul said...

tgk nabila...teringat plak kt naufal...sy pun pernah berusaha cr tradisional utk ubtkan naufal...berabis duit jg ler...tp demi ank sume sanggup...jd mmg sy faham sgt perasan ina..kita nk sgt tgk anak kita pulih...insyallah..sabar ye ina...

leadleedeea said...

akak..lead sentiasa doakn akak n nabila...sabar ye kak...kim salam kat nabila, ckp mummy lead kim slm...

QQ said...

salam...sabar yek..setiap manusia diuji dgn pelbagai-bagai..harap ina bersabar...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...