09 April 2009

Gambar Nabila dari Acik Ita!


Assalamualaikum..Seperti title di atas..ni lah hasil gambar yang Ita buat khas untuk Nabila..Sebenarnya dah lama dah Ita bagi gambar ni kat aku(siap frame lagi tuh)..masa kitaorg 1st time jumpa kat Sunway dulu..dan tadi Ita bagi soft copy nyer..hehe..Thanks Ita..Sudi kawan ngan Ina dan sudi kawankan Sarra dengan Nabila..Bak kata org..klu dah kembar tuh mmg tak kemana..walaupun Nabila pada zahirnya 'kurang jelas' dengan kehadiran Sarra..tapi aku yakin diorg ni akan jadi kawan yang baik..Dan Nabila tahu yang kehadiran Sarra ni adalah penguat kepada semangat dia..Sesama saling memerlukan..Dan kami ibu bapa mereka..akan pastikan mereka berdua sentiasa dlm persahabatan sehingga akhir hayat mereka..Boleh kan Ita?

2 comments:

ita zakaria said...

InsyaAllah ina..sarra pun sampai hari nih rasenyer die xtau die ade kembar nabila demuks tuh. cam tau-tau jer kite akan jadik kawan..awal2 nabila dah ade tittle nabila demuks..& sarra lak; sarra deboks..haha. yelah, klu teh real kembar, pasti name pun x lari! dahle muke dorang nih same..unik! ape pun, ita jugak harap, persahabatan nih berterusan sampai dorang besar. doa ita, satu hari nanti dua-dua anak ita nih akan berjaya sama2! (walaupun x sebesar mane kejayaan tuh)..tapi cukup merubat hati kite sebagai parents dorang! ummi sarra sayang kat nabila!!!

Noina said...

Aminnnnn.....!

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...