01 April 2009

Memory bulan April...

Assalamualaikum..pembuka bicara bulan 4 nih..entry arinih tak de apa cuma arini hari lahir atuk Nabila a.k.a ayah aku.."SELAMAT HARI LAHIR AYAH"..takde apa yang aku nak beri pada ayah kali ni..Almaklumlah..aku tak gaji lagi..nantilah..dah gaji sok..leh la beli apa2 untuk ayah!
Cuma entry kali ni aku nak kongsi memori aku pada tahun lepas..bulan yang sama..emmm...rasanya ada yang dah agak kan apa dia?..Nabila lahir bulan ni....!dan pastinya aku masih ingat lagi tahun lepas..aku dah sarat sgt2..dan rasa mcm tak berdaya nak bawak badan..dan kaki bengkak sgt2..muka naik sembab..dan pastinya aku masih lagi berulang alik ke opis dengan kereta kecek aku nih..huhu...penatnya..hanya tuhan yang tahu..jauh..!
Dan aku ingat lagi aku last keje pada 11/4/2008..aku amik cuti seminggu..standby kelahiran Nabila..yelah..takut 'terberanak' pulak kat dlm kete..hehe..dan akhirnya Nabila lahir seminggu sebelum Hari Lahir aku yang ke 25... hehe
Yang pastinya dalam umah nih ada 3 org yang celebrate besday bulan April..Ayah..Nabila..dan Aku sendiri! Dan tak lupa juga pada Pakcik EE a.k.a bapa sedara Nabila a.k.a adik ipar aku! hehe..ramai tul bulan 4 nih!..Ada rezeki sok leh la celebrate sesama!...hehe..
* nak letak gambar masa sarat..masa tuh sehari sebelum Nabila lahir..tapi segan lah..buruk nar muka nih..hehe..

7 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

nak tgk jgkkkkkkkkkkk gmbr tu :)

ibu_arifa said...

same laa..asben saya pun besday bulan April gak.. anyway..berapa haribulannya kak ina? tau April jer

Noina said...

Azie..tak moh la..ee..tak comey time tuh..hehe

Noina said...

ibu arifa...ayah ina 1hb..Nabila 17hb..Ina lak 26hb..hehe..

LoVEaQshA said...

ina nk tgk gmbr tue????
n xlupa gak arijadiku pown bln April gak 6hb nie..huhu
idup bln APRIl..azie jgn jeles..

Noina said...

Sha..aku ingat..arijadi ko bulan 4 tapi tak ingat brapa hb.hehe..tak yah tgk la..buruk..!

LoVEaQshA said...

hehe ingt jgk ina bfday ku???terharu tue..
ikutkan mmg rmi bln april nie,sepesel April Fool..huhu Ala lehla Ina..
Xkshla burok ke apake xkshla bkn nk ejek pown nk mengimbas kenangan jer..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...