21 April 2009

Si Cantik...



Si cantik ibu..Yasmin Nabila..dengan aksi nya yang manja..ala2 mengada.hehe..



p/s : dah lama dah ibu nak upload gambar2 nih..takde kesempatan..yelah.. nak update blog pun cam kelam kabut jer..tu pun buat waktu mlm..apapun..nilah dia Nabila klu ada kat umah..suka senyum sorang2..main sorang..kdg2 jer nak ajak kita main2..suka buat sendiri..!

9 comments:

Mrs. Adz said...

alala...comelnye nabila..aksi manja gitu..muahhh untuk si comel nabila..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

COMEL laaaa... Gerram tengaok pipi tu...

ibu_uwais_ameenah said...

comel nabila!! uncle mail, auntie mala, abg uwais & ameenah doakan nabila cpt sihat ye sayang!!

Nur Syazwani Mustafa said...

nabilaaaaaaaaaaa...nape nabila ni comei n gebu sesgtttt......gigit jgk nt ni....

Liana said...

aksi manja Nabila nie...geram tengok...comel jer... :)

cmba said...

mmg manjerrr....hehehehhe...tomey!

QQ said...

sgt comel...suke tgk nabila..

Amalina said...

salam, mmg cantik, mmg terasa nak gigit pipi tembam dia tu, kalu dekat sini mmg dah kena gigit daah. nampak kecerdikan dia. cium sikit ye...

Noina said...

hehe.acik2 semua..nabila dah kembang semangkuk dah nih hah..dia ni bukan leh puji dia cantik..tersnyum tersengih ni hah..aritu mak mertua ina puji cantik..dari tgh terlelap..terus terjaga..senyum kat opahnyer..pastu tido balik..ajer akalnyer!hehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...