01 May 2009

Hadiah dari jauh..from Mama Sara..a.k.a QQ...

Assalamualaikum..emm..payah tul nak guna internet lately nih..pasal berebut ngan adik ..sibuk sgt ngan awek dia..!

Apapun...entry kali ini aku nak bercerita tentang seseorang..Salah seorang rakan alam maya aku..QQ..atau sebenarnya Siti Hajar..

QQ..sori tau..sebenarnya hadiah QQ dah lama dah sampai..adik ina tak bukak pintu masa posmen datang umah..plak tu ina kena tunggu 2 ari untuk amik kat pejabat pos..ni baru ada kesempatan nak masukkan dalam blog..apapun..Nabila mmg suka patung tu..ala-ala lembut..hehe..jauhnya hadiah ni datang tau..dari Melaka..terima kasih sgt2..Tak sangka sebenarnya..Pasal tetiba jer kan..Masa mula2 amik kat pejabat pos tu QQ tak tulis pun nick name dia kat kotak..pelik gak..rasanya takde kawan nama Siti Hajar..tapi ckp gak la kat pakcik posmen tuh..takpe..janji nama aku ada kat kotak tuh..Aku kelam kabut gak time tuh pasal kuar time rehat..pejabat pos tu jauh dari opis..so amik masa 1/2 jam gak nak sampai..Adventure sungguh!

Dan sampai jer kat opis terus bukak kotak..hehe..anak patung yang comey..geram lak ibu tgk..selongkar punya selongkar..jumpa kad..rupanya dari QQ..hehe..tersenyum sorang2 kat dlm kete..haha...


Inilah patung 'bear bear' yang Mama Sara bagi..comey kan..lembut..!

"Nabila nak kasi nama apa yek?leh picit tak hidung tu.Awak ni lembutlah.."Nabila dok cakap2 ngan bear tuh...

*terima kasih banyak2 QQ... :)

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...