21 May 2009

Tag Dari Kak Nurul..


Terma & syarat utk pernerima Award ini:

1- Letakkan logo award ini di blog anda

2- Anugerahkan award ini kepasa 10 blog yg anda anggap paling berinspirasi dan sgt mesra

3- Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dgn blog yg anda anggap paling memberi inspirasi dan mesra dr blog anda

4- Informasikan penerima award mengenai award yg mereka terima dgn menyatakan komen di blog mereka

5- Berbagi cinta dan sayang utk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini


Tag ni aku dapat dari kawan baru aku..Iaitu Kak Nurul..emm..baru nak baca blog Kak Nurul sebenarnya..Tapi tertarik la dengan si 'kembar'..hehe..comel..rambut kerinting2..hehe..dan juga babynya..Nasuha..Apapun seronok dpt geng baru ni..banyak gak info yang aku dapat..terutama entry baru ni..tentang breastfeeding..pasal aku tak dapat nak breast feed Nabila secara ekslusif...huhu..

emm..rasanya ramai yang dah buat..hehe..tak yah la yek!

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...