23 June 2009

Nabila Ke Cheeky Monkey..

Assalamualaikum..emm..dari smlm lagi aku cba nak buat entry ni..Tapi apsal tah..tak leh nak upload gambar..huhu..ni baru berjaya..hehe...

Ahad lepas aku dan abg ke Great Eastern Mall..Cadangnya nak ke Cheeky Monkey..gunting sket rambut Nabila yang dah sedia panjang..ni hah gambar rambut dia sebelum digunting..


Berpusing-pusing gak la kami kat dlm shopping complex tuh..Hampir-hampir sahaja kami nak balik sebab tak jumpa kedai tuh..Yelah kitaorg mmg tak penah menjejakkan kaki ke situ..tah camner nak gi makan kat Chicken Rice..terus abg menjerit.Terkejut aku..Rupanya dia nampak kedai tuh..aduh..Nasib baik tak lemah semangat. Apa lagi..kitaorg turun balik dan terus ke kedai tuh..potong punya potong..hasilnya..nilah..


Nabila masih lagi belum pandai nak duduk kat kerusi tuh..Rasa cam tak selamat lak..Nak tak nak..aku terpaksa la duduk dengan Nabila sekali..Nabila mula2 diam jer..Dah lama sket baru dia cam paham la org nak gunting rambut dia..apa lagi..terpekik la..huhu..Nasib baik Cina tu pro..hehe..kalau tak..abis Nabila..


Comel tak saya auntie?Nampak pendek dan kemas..hehe..

14 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hihi..nabila swet jek ngn rambut barunye..kemas n smart..=p

Jiey^Mien said...

Ina, sorry ari tu tak reply sms..
jiey sedar sms ina pun dah petang..
budget2, ni mesti ina dah blk dah ni..
tggl hp kat umah sbb tgh charge..
hari ahad kitorg merayap gi carik brg2 umah..

Mrs. Adz said...

alala..comelnya nabila..cute dgn rambut barunya tu..i like u...

p/s - vote for eisya k..

Noina said...

Lily : hehe..baru puas hati ina.Rambut yang nipis dan kemas.. :)

Jiey : hehe..takpe..ina cam agak Jiey mesti bz punya ahad lepas..Dah jumpa dah..tak perasan pasal kat dlm gym tuh..

Mrs.Adz : hehe..tu ah..nampak kemas sket.. :)

ita zakaria said...

comel lah anak ummi nih. sarra x leh potong rambut. apak sarra x bagi... cantik lah baju nabila...

misz_nierah said...

alololo...comelnye rambut baru Nabila. hehehe...cute sgt2..hehe..geram~ ^_~

naurah makwa said...

cute nabila dgn feshen rambut baru..naura pun tgh berangan2 nak trim rambut damia

Nur Syazwani Mustafa said...

eiiiiiiiiiiii comei nya diaaaaaaaaaaaaaaa...hahahahha...kan cantik mcm ni...dh bsr skit baru smpan balik rmbut curl manja tu yek...baru blh ikat2...mmg cntik rmbut baru dia...

Asz said...

salam kenal... ni kali pertama saya ke sini ... terpanggil utk tinggal jejak ... saya juga punya anak istimewa ... bukan CP tapi DS.

anw, nabila looks gojes ... esp ngan mata yg bundar tu ... u hv da sweetest smile dear!

Rinna said...

Alahai tomey2 nye dia dah potong rambut.. :)

Liana said...

ala...comelnya Nabila. Cheeky monkey nie memang tempat gunting kanak2 ker...Hehehe...ummi tak tau ler :)

oMMy fiRuz said...

cantikkknye rambut die..
somel sesangat..

Kerikil Kehidupan said...

Wah..chomeynya...geramla acik tgk...cubit pipi dia sket..he..he..

Noina said...

ita : hehe..abi sarra nak sarra bela rambut panjang..cam perempuan..Baru cun..Nabila nih..ibu dia naik rimas tgk rambut dia..asyik tergaru2 kat telinga dia..rambut nyucuk telinga..hehe..

Misz_nierah :Terima kasih auntie nierah..tapi dah terpendek sket la rambut dia..hehe..

Naurah : apa lagi..meh kita sesama trim rambut dorang.hehe..tu ah..kecik2 dah gi salon..kita dulu tak merasa!

Wani : terima kasih acik wani..hehe..emm..dah beso sket leh la bela panjang sket..klu idak...kang jadi mcm akak la masa kecik2 dulu..asyik fesyen rambut pendek je..dah eso2 baru blaja simpan rambut..hehe..

Asz : Salam perkenalan..hehe..mata beso ikut ayah dia..klu ibu dia.mata kenit..hehe..kita link yek!

Maksu : hehe..baru nampak muka..klu tak..abis tutup muka dengan rambut..!

Liana : haah..tempat untuk kanak-kanak..emm..kira ok la tempat dia..pasal klu kanak2 nak gunting ada kerusi khas untuk 'mika2' nih..

Ommy firuz : hehe..tapi dah terpendek sket la..dari blakang nampak cam baby boy..sebab siap shave lagi..hehe..

kak nanie : hehe..iman tergoda tak?hehe...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...