10 June 2009

Tag dari Ummisarra dan QQ

Tag dari QQ @ Aja yang dah lama patut dibuat sepatutnya..Tapi di tag sekali lagi oleh Ummisarra @ Ita..hehe..himpun skali la yek..

Peraturan untuk menerima award ini ialah :
1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


ok dah buat dah...

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
Award ni diberi oleh Mama Sara iaitu QQ @ Aja..dan satu lagi Ummi Sarra..(nama sama..hehe..) iaitu Ita.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag) :

a- Suka main dengan Nabila.
b- Suka kaco ayah Nabila.
c- Suka beli barang-barang mainan untuk Nabila.
d- Suka beli baju Nabila
e- Suka bercerita tentang Nabila
f- Suka jalan-jalan ngan Nabila dan Ayah Nabila
g- Suka golek-golek ngan Nabila dan Ayah Nabila kat atas katil
h- Suka nak cantikkan Nabila..nak pakaikan dia dengan baju yang cantik.
i- Suka nak cuba benda baru dengan Nabila.
j- Suka bagi Nabila nangis..hahaha!

4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Ala macam dah ramai je yang dah buat..sape2 nak buat..silakan lah yek..dialu2 kan..hehe..!

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...