30 July 2009

Mokcik dah berkenan..

Hehe..aku macam berkenan pulak ngan high chair nih..jenama Fisher Price..harga pun boleh tahan gak.. Nampak macam tegap dan kemas..hehe..aku mmg puas hati klu brand fisher price nih..rocker ngan buai pun jenama yang sama..sampai sekaang nih..dari baby Nabila dok lanyak rocker dia..sampai kemek bahagian belakang tuh..still maintain jerk condition dia..tak rosak pun..hehe..nak tahan kena la kuar sket duit tuh..huhu..

p/s : tak cakap lagi kat ayah Nabila..nak beli benda nih..masih pikir2 lagi nak beli ke idak..huhu

8 comments:

faizal said...

Ermm.. Nampak memang tegap.. Nk tau harganye? Mahal sngt ke?..Peh tu nk tanya gak pasai rocker tu.. Irfan pakai walker la ni.. Ada la nangis2 jap.. Peh tu elok.. Tapi dia mengundur ke belakang.. Tu yg risau tu.. Kepala pun lembik lagi.. Kena buh bantal kan depan nyer..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kalu rasa nak pakai untuk long-term, beli tanpa fikir panjang... kengkadang ni bila fikir terlalu lama ..dari nak beli terus tak jadi beli... hehe..

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Huhu,memang cntik la ka ina(sopan ckit)hehehe.Intan pun cm brkenan gak.Tapi blum survey lagi bnda ni.Nk tengok brapa price dia.

zh-ena said...

harga mahal klu kualiti bgs kita tak kedekut sgt nak kuarkan duit kan..asalkan tahan lama

Noina said...

Faizal : tadi baru gi survey harga kat Robinson The Garden..dalam 600++.hehe..mahal tapi best! yang Rocker tu dah lama dah beli..since nabila umur 3 bulan lagi.hehe..sampai skrg mm dia suka tido kat situ..tak nak tido bawah klu waktu siang..klu malam susah sgt nak tido..enjutkan dia kat dlm tuh..pastu dah lena baru angkat tido kat atas katil..Nabila naik walker langsung tak gerak..nangis2 jer..huhu..

Noina said...

azrina : hurmm..tu ah..nampak cam leh pakai long term..pasai nabila still lagi tak leh nak duduk..dan klu nak duduk kena ada sokongan penuh..kepala tak lembik lagi..tapi masalahnya time makan..mmg susah sgt nak bagi sebab dia dah pandai tutup mulut dan paling muka ke arah lain bila nak suap makan..huhu..

Noina said...

intan : hehe..cantik kan..ina berkenan ngan kaler dia..colourful gitu..ala2 raiforest..memang tema dia rainforest pun..hehe..ian dah check harga dia kat kedai..kat The garden..hurmm..around 600++..hehe.

Noina said...

zh-ena : betul..klu tahan sampai anak keberapa pun tahan..hehe..(tapi ina cam lambat lagi jerk)..hehe..hurmm..kualiti bagus tuh..hehe..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...