03 January 2010

Gathering with supermom and superdad..

Salam semua.. entry pembukaan untuk tahun 2010. :)

Semalam kami sekeluarga ke Alamanda Putrajaya. Ada apa di sana? Sempena perjumpaan kami bersama supermom and superdad yang lain..cewah..sapa yang terlibat? Family Jiey, Put, Ita, Faizal, Zali dan Zura. Memang happening sangat-sangat. Kami sekeluarga mohon maaf sangat-sangat pada Put dan Zura sebab terlewat sampai..huhu

Sampai sahaja..aktiviti pertama kami ada main bowling..hehe..Best..Hilang rasa gian nak main..dah lama benar aku tinggalkan. Sejak-sejak mengandungkan Nabila.


Masuk saja set kedua..masing-masing sudah letih.. Dah mula setiap seorang anak-anak menangis nak tido.. Tapi masing-masing tak tido pulak tu..termasuklah si Nabila nih..Puaslah dodoi..huh..langsung tak mau lelap mata.. Agaknya nak tunggu potong kek kot.

Dan selesai saja main bowling, cadangnya nak berpiknik di luar. Dan lihat saja di luar..hujan.. Dan kami terus ke plan B iaitu lepak-lepak di rumah Put..


Di rumah Put, acara seterusnya adalah suprise party besday Ita. Memang happening ! Ita sendiri aku lihat sebak bila memberikan ucapan sempena hari lahirnya. Yelah..tak sangka tuh..hehe..huh! penat simpan rahsia nih, Ita.. Apapun thanks to Incik Farid..yang sebagai mastermind dalam besday party ini. Alhamdulillah..Moga Ita di murahkan rezeki dan dipanjangkan umur dan sentiasa sihat dan bahagia bersama Farid dan Sarra.. Amin.. :)

Dan acara seterusnya..Sesi potong kek bersama our superbabies! Masing-masing seronok dan teruja melihat kek ituh..memang cantik..!


Perut pun dah kenyang..borak pun dah mcm-mcm cerita dah..masanya untuk cabutan bertuah..Dan suasana di rumah Put gamat tatkala nama di sebut ketika cabutan di buat..hehe..best!



Dan pabila majlis melabuh tirainya..masing-masing pulang..kaki agak berat melangkah pergi..sebab terlalu seronok dan gembira bila dapat bersama-sama dengan mereka ini. Hati rasa ingin berjumpa lagi.. Insyaallah..ada rezeki kita buat lagi tau!. Gathering di tempat lain pulak..maybe gi bercuti kat mana-mana..best..best..best..Nabila tak henti2 senyum bila nak tido..ceria je dia dapat jumpe semua kawan-kawan dia.. :)


p/s : kredit to Incik Shah dan Puan Zura atas gambar2 ni.. Ina pinjam yek :)

9 comments:

mrs_zura said...

hehe..terkejut tgk2 dah upload gmbr...hehehe...laju tul ina nie..nnt bg alamat ye..nak pos CD gmbr...anyway thanks alot sudia ajak kami sekeluarga...nnt kita wat lg ye..kiss utk nabila muahhh muaahhh..

LYaFRINA said...

waaaa... nmpak best n penuh happening gathering ni.. mmg ksemuanya superbMOM n superbDAD.... n semestinya semua ank2 ini SUPERKid... semoga tuhan merahmati n melancarkan perjalanan anak2 ini dgn selancar-lancarnya dithn ini..

Noina said...

Zura : hehe..lebih cepat dari biasa..haha!..kata excited kan..

Lya : hehe..mmg best.. moga2 kan.. Amin.. :)

ita zakaria said...

huh..dah aplod? hehe... ummi sarra sedia maklum memang lembap nak apdet blog! anyway, best gailerssss & hapenin tul gathering semalam. insyaAllah, akan ade lagik...

leadleedeea said...

waaaaa seronok nampak nengok gamba2 tu..happening~!!!

nabila makinnnnnnnnnn comellllllll..hehe~!

Mamapinkie said...

Sedihnya tak dapat join u all hari tu :( terkilan sangat ni...hope u'll invite me jugak again for the next round gathering yea! Keep up the good work supermoms and superdads! ;)

P.s Comel aje gambar ridhwan ada kat cake tu tapi orangnya tak dapat datang yea...sob...sob...

Wanie said...

seronok nya...meriah sgt...:)

zali azali said...

huhuuu.....bessstttttttttttt..... ina+zul+nabila...sori umah tak der air, lain yg tak bayar, lain yg di kuncinya...bongok betul pihak pengurusan umah tu...

Noina said...

ita : haha...ibu Nabila tak sabar nak tunjuk kat semua org gambar2 kita..mmg happening!..suka sgt..klu boleh nak buat lagi.. :)

Lead : hehe..dah beso dah lead..muka pun dah nampak lain..perangai pun dah lain..hehe..mmg syok dpt jumpe semua. :)

Mamapinkie : tu ah..kitorg tertanya gak napa akak tak datang..takpe..next gathering nanti akak dtg yek..teringin sgt nak jumpe..slalu dengar cerita ttg akak melalui Jiey je.. :)

Wanie : hehe..mmg meriah..gamat umah Put.. :)

Zali : hehe..best kan? rasa nak jumpe lagi..klu bleh buat lagi tau!.. Alah takpelah Zali..nak wat camner..Air masa malam tu ada lagi..pagi tu tgk dah takde..huhu..Nyaris tau kitorg tak accident..ada kete terbabas depan kitorg..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...