02 February 2010

Kasut baru..!

Pada entry lepas aku ada bercerita tentang kasut yang aku tempah di Chow Kit tempohari. Dan kasut itu dah siap pada Jumaat lepas.

nilah dia kasutnya.. :)

nice..

Moga dengan kasut ini ada harapan baru untuk Nabila.. Amin.. :)

7 comments:

mrs_zura said...

hmm..mcm ala2 but gitu..smart..

Noina said...

zura: mmg but pun..paras buku lali..ok la.. untuk jalan kan.. :)

zikachiCOOL said...

comel2... suke design die... semoga nabila hepi berjalan ngan kasut tu, and hope nabila improve a lot... (=^.^=)

Noina said...

Zikachicool: hurm..design ni mmg satu je..hehe..takde choice pun..huhu..hurm..harap2nya la kan..mana lah tau..kasut ni bawak tuah :)

nanamu said...

kat ner ye tempah kasut nie?? berapa harganye? ingat nana nak tempah utk my son..die pun ada masalah yg sama ngan yasmin...hope yasmin happy n besemangat utk bejalan k..

Noina said...

Nanamu : kat chowkit. dekat ngan area maju junction. kalau awak perasan lepas pasaraya Batu Road lama tu..awak akan jumpa Pizza Hut selepas shell kat jalan Chowkit tu. Pastu dari Pizza Hut tu awak kira 6 lot kedai selepasnya. Saya tak ingat nama kedai tu, tapi kedai dia share ngan kedai gunting rambut. Kedainya kecik dan mcm kedai lama. Awak tanya dulu therapist nak buat macamana. Sebab Nabila kena buat arc sket kat bahagian tgh kaki dia. Sebab tapak kaki rata..hehe..

nanamu said...

ooo...ok..thank for your info..:)

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...