13 March 2010

Berjoli Katak Dengan Nabila & Opismate!


Hehe..yuhuuuuuuuu! Joli katak ye..!

Hurm..semalam aku dan opis mate main bowling di Midvalley. Pada mulanya nak booking awal..tapi tepon je kata dah penuh. Hurm..hati tu still lagi nak gi..Pedulik hapa..gi gak la..

Hujan dan jalan sesak petang tu..sedikit pun tak melemahkan semangat masing-masing. Aku dengan Myra dan Ani juga bersama si kecik Nabila..kemain excited lagi dalam kete. Nabila terutama nyer..Dah tau dah siap-siap nak gi jalan. Suruh tidur tak mau!

Huh..memang semua nak mengediks nih..tak hengat donia..huhu.. Sampai je kami dikhabarkan masih lagi full dalam bowling tu. Ada tournament kat situ. Ramai gak.. dan kata org di kaunter tu, jam 9.30 baru ok. Hurm..boleh ke tunggu?

Yang lain ok je pasal bujang kan.. Yang aku nilah..Hurm..pikir punya pikir..Nabila pun mood baik jerk..aku sanggup la amik risiko ni. Kalau mengamuk kang..terus balik jelah gamaknya..!

Kami makan dulu sementara menanti jam 9.30. Aku bagi Nabila makan dulu.. dan pastu barulah ok nak jalan-jalan.

Dan jam menunjukkan 9.30 kami terus ke pusat bowling. Bayar dan terus mengambil kasut dan bola masing-masing. hehe.. Dan masing-masing jugak..menunjukkan kehandalan dan keterroran luar biasa.. :)

Biasalah main ngan budak-budak..hurm..ada saja gelak tawa. Aku pun dah macam budak-budak balik..(Huh..perasan..awak la paling tua kat situ..!) Nabila pula..? Tengok ok jer..siap gelak-gelak lagi..Dan kemudian..Nabila mengantuk..terus aku tidurkan dia. Nasib baik jugaklah Nabila mau ngan orang..Lepas sorang-sorang pegang dia.

Game yang terakhir..Nabila bangun. Bulat je mata tengok keadaan pusat bowling yang dah pakai lampu malap. hehe..Dengan lagu yang kuat..bola berdentam-dentum..langsung tak terkejut tuh!Hurm..memang saja nak jalan-jalan yek.. :) Pandai! ..next time klu baik camni lagi..Ibu bawak lagi tau.. :)

p/s : Best..memang happening betul semalam.. :) Tak puas rasa. Nak main lagik! Jgn tak caya..Aku ngan Nabila semalam sampai umah kul 1.20 pagi.. :)

~Nabila senyum sengih..puas ati dapat jenjalan..~

4 comments:

Jiey^Mien said...

mana zul dlm citer ni?
ke zul keje?
patut la ina terror men bowling
slalu prektis

Ibu Mr.Aqil ~ Wife Mr.Em said...

hamboii hamboii nabilah.. bkn main lg ibu dia bwk dia brjoli skan ye.. ble nk brsuka suki dgn untie ina n aqil pulak.. kena blk ipoh ler jwbnya.. ;) apapun untie gmbira lihat nabilan dan ibu gembira.. ;)

Noina said...

jiey : hehe..nak jadik ceritenyer..zul keje malam..hehe..tu yang ina ngan Nabila cucuk langit semalam..haha.. :)

Noina said...

Salina: hehe..sakan la autie..bukan senang tau nak jalan ibu tanpa yah..hehe.. nanti leh la join bila Nabila balik ipoh nanti :)

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...