17 March 2010

Berperang dengan perasaan..

Entah kenapa..sejak seminggu lepas lagi..aku sedang berperang dengan perasaan aku sendiri. Geram..menyampah..sedih..semua ada dlm diri aku. Ada juga aku menyuarakan perkara ini kepada abg..tapi dia sendiri pun kurang pasti dengan apa yang terjadi kepada aku.

Adakah kerana alat perancang yang aku gunakan? Sudah setahun aku gunakan implanon ini..

Adakah kerana aku sudah lama tak period? Salah satu sebabnya pun tentang perancang ini lah..ini antara effect2 yang terpaksa aku terima..

Tekanan dari kerja.. Rasa macam takde sangat.. Aku buat hal aku sendiri je..Tak campur hal org lain.

Tekanan dari Nabila dan Abg.. Rasanya tak jugak..Mereka berdua baik2 sahaja..


Entahlah..rasa cam nak keluar otak..dan bersihkan segala perkara2 negatif ni..Tapi boleh ke? Klu boleh dah lama aku buat dah..huhu.. TOLONGGGGGGGGGGGGGGGGGG...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

ina guna implanon yer...akak nak try gak la.

Noina said...

kak fiza; Hurm..ina dah pakai setahun dah..kesannya..period tak stabil..berat badan naik..akak dah bersedia ke pakai?..tapi tak taulah..setiap org badan lain2 kan.. Manalah tau akak pakai ok plak..hehe

salina said...

sakit x iena masa msk implan 2? kte tgh nk mengusaha jgk sesuatu tp ble dgr mcm takut je..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...