18 April 2010

Bufday Girl!

Allah selamat kan kamu..
Allah selamat kan kamu..
Allah selamatkan YASMIN NABILAH..
Allah selamatkan kamu...


Yeay.. Sudah 2 tahun anak ini..dan semalam kalau diikutkan Abg keje, tapi atas anak tersayang.. ABG BERCUTI selama 2 hari..

Tak tahu nak gi kemana sebenarnya..Cadang mahu HKL, KLCC dan OU semalam. Namun keluar rumah pun dah pukul 2, terpaksa la menunda ke HKL dan KLCC.

Dan di OU, hanya membeli hadiah untuk anak-anakku..Habib, Alisya dan Idris. Dan juga hadiah cabutan bertuah untuk ke Teluk Senangin nanti. Puas berpusing-pusing di dalam OU. Ramai betul orang. Sampai kena parking kat luar..Panas pun iya jugak..Adoiiiii!

Takde yang special..tapi puas dapat berjalan dengan Abg dan Nabila. Ingat nak belikan Nabila walker ala2 camnih..
Hurm..cam tak dapat je..Sebab Nabila dah 2 tahun.. dah tinggi pulak tu.. Tak sesuai dah..huhu..

Sudahnya beli saja mainan yang diletakkan dalam stroller.. huhu..

Takpelah..nanti ibu tgk rezeki lain pulak yek.. :)

Dan inilah wajah anak dara aku sepanjang hari semalam..


p/s : wah..semalam 2 orang kawan aku.. Midah dan Jamiah selamat melahirkan anak ke dua mereka masing-masing..dua-dua boy pulak tu.. Sama pulak dengan hari lahir Nabila..tahniah buat Midah ngan Jamiah.. :) seronok tgk tengok masing-masing menambah..hehe..nanti aku menyusul pulak yek!

p/s lagi : Lega utang-utang semua selesai.. :)

3 comments:

LYaFRINA said...

Alhamdulllah... Nabila berjaya berjuang hingga k hari ini.. Skarang dah 2 tahun.. apa2 pun, aunty doakan y tbaik utk nabila... smoga terus kuat n tabah utk berjuang dlm menempuhi liku2 hidup y mdatang...

HAPPY BIRTHDAY NABILA!!

Naura's Villa said...

hepi beday nabila yang cute dan tomei ni..ala,takper,t mama nabila carik walker yang lain k..sayang nabila..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cutenya nabila....hapy besday, sayang. semoga terus sihat dan ceria yer...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...