26 May 2010

Aku Cinta Padamu..

Masih teringat lagi saat bagaimana aku berkenalan dengan Abg. Pernah di 'reject' kerana tidak menepati ciri-ciri yang aku mahukan. Pernah juga kami tidak bertegur sapa kerana Abg ketika itu masih mempunyai girlfriend di Ipoh. Bergaduh besar ketika itu. Langsung tak bertegur walaupun sekelas..!

Namun..hati sudah terpaut dengan kesabaran Abg. Sabar menanti si dara ini... :)

Bukan mudah untuk kami bersama. Banyak rintangan yang terpaksa kami tempuh sepanjang perhubungan kami. Dan berkat sabar dan usaha..kami bersatu jua.

Buat Abg, tiada yang terindah dalam hidup ini selain dapat bersamamu. Bersama mengharungi onak ranjau penuh liku dalam membesarkan benih cinta kita. Terima kasih Abg..sudi menerima kekurangan diri ini. Kadangkala diri ini sungguh tak sempurna di hadapanmu. Terima kasih kerana tak jemu-jemu melayan isterimu ini.

Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita yang ke 3 sayang..Moga mahligai yang kita bina kukuh dah utuh sehingga ke akhir hayat kita.. Amin.. :)

sangat indah moment ini..masih manis begelar sang isteri.. :)

p/s : tiada celebration untuk anniversary kali ini. Sama seperti tahun-tahun sebelumnya. Aku sendiri tiada rancangan untuk itu. Tak ralat rasanya kalau tak celebrate pun. Hanya mahu Abg ada di sisi aku esok !

12 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

selamat ulangtahun perkahwinan.
semoga berbahagia....

Ummu Sofea said...

Selamat Ulangtahun yang ke 3...
Semoga bahagia dalam keredhaan Allah dalam membesarkan zuriat-zuriat tercinta kalian

A.I said...

SELAMAT ULANGTAHUN KE 3 (^_^)

SEMOGA KALIAN AKAN KEKAL BAHAGIA HINGGA KE HUJUNG NYAWA. amin...

ieda said...

selamat ulang tahun..moga bahagia berkekalan..
ooo..mak suruh g belajar,dia g bercinta plk yer...

SharHanah® said...

happy anniversary!

zaza said...

slmt ulangtahun..semoga bahagia selamanya...

Noina said...

Kak Fiza : terima kasih kak.. Amin.. :)

Noina said...

Ummu sofea: Amin..terima kasih kasih.. :)

Noina said...

Kak A. I : Amin..terima kasih kak.. :)

Noina said...

Kak ieda: hehe..sambil menyelam..minum air..nanti tak laku pulak kak..hehe.. terima kasih kak. :)

Noina said...

Shahahan & Zaza : terima kasih yek.. Amin.. :)

Jiey^Mien said...

Hepi anibeseri Ina n Zul.. Sok jumaat keliwon!

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...