10 June 2010

Rezeki..rezeki..

Petang tadi, rumah mak dikunjungi posmen. Satu bungkusan yang datangnya dari Papa Aicha.. :)

Meriahkan patung-patung ini.. :) Tak sangka sekotak Papa Aicha bagi kat Nabila..

Encik Mahathir @ Papa Aicha ada mesej pada aku minggu lepas..Niat mahu memberikan sesuatu untuk Nabila . Terima kasih banyak-banyak. Tak sangka Nabila dapat banyak patung ..hehe..Untung betul Nabila..Rupanya di luar masih ramai yang sayang padanya walaupun tak pernah bersua muka.. Terharu betul rasa.. :)

Papa Aicha ni ada kedai tau..Jual permainan secara bundle.. klu sesiapa nak singgah membeli..silalah ke blog dia yek.. :) ni link dia.. (promote sket yek Papa Aicha..)..

Rezeki masa di Teluk Senagin pun banyak gak..Hurm..happy giler..sebab dapat hadiah banyak..Hadiah gathering plus ngan hadiah birthday Nabila dan aku.. :)  ( Patutnya dimasukkan masa entry Teluk Senangin aritu..tapi..tah terlupa pulak..hehe)

Banyak kan..semua rezeki Nabila.. Alhamdulillah.. :)

p/s : Betul kata mak..rezeki anak istimewa ni murah betul..Tak pernah rasa susah sejak Nabila lahir ke dunia ini. Ada saja jalan Allah berikan buat kami sekeluarga dalam membesarkan Nabila. Syukur.. Alhamdulillah.. :)

4 comments:

ibu_Arifa said...

salam kak Ina,
wah, banyak betul hadiah utk Nabila. saya pun tumpang happy tgk nabila dapat byk patung2 mainan ni.
semoga segala urusan kak ina dan Nabila dipermudahkan yer..aminn..

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Nabilah... Aqil nak kongsi main leh dak??? ;o)

Noina said...

ibu arifa: hehe..terpaksa la pendam hasrat nak tgk nabila main patung2 nih..Arifa , jom la dtgt umah ibu..leh main ngan kakak Nabila.. :)

Noina said...

Salina : boleh..aqil dtg umah ibu jom..main patung..umah Nabila banyak menan..tapi nabila belum boleh main lagi..hehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...