20 July 2010

Bila Nabila belajar sendiri..

Wah..seronok bila lihatkan Nabila berkeadaan ini..


Bila sudah pandai main sendiri..terasa alangkah bahagianya...:)

Nampak seperti dia mahu melihat semuanya di dalam buku itu. Nabila cuba memegang setiap lukisan yang ada. Namun ku tahu pergerakan agak terbatas..Takpe dik..kita cuba lagi yek.. Chaiyok adik...!

16 comments:

iCaLoVeZiE said...

wahhhhh... congrats nabila! dah pandai explore ye? suruh ibu beli lagi banyak toys yang boleh bagi nabila lebih banyak pengetahuan.. nanti ada jodoh boleh jumpa kakak ayesha k.. dia boleh ajar nabila sepahkan rumah. hehe

MaMaNuRiN said...

salam bu nabila..muahhhh utk nabila,

ala ala alaaa pandainya nabila mamanurin ni dah..alhamdulillah, dia berusaha utk diri dia sendiri ibu nabila, kiter support dia..insyallah nnti bila mamanurin dah ok, dah kuat and leh jalan jauh, nanti mamanurin gi cari nabila ya..chaiyok nabila!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tahniah nabila...well done! nabila boleh buat semua tu. nanti boleh tolong ibu kemas rumah pulak.hehe

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

alahai nabilah.. bijak sungguh anak dara ina ni.. bagus.. nabilah yakin boleh!!!!

ibuayu said...

go nabila go

Kerikil Kehidupan said...

comelnya nabila...geram umi tengok..pandai nabila baca buku, nanti ajar abg iman ek....

Noina said...

Ica: hehe..boleh..mmg nak sgt jumpe kakak ayesha..slalu tgk dlm pic je..kakak ayesha cantik sangat.. :)Pastu ajar sepah umah..mmg ok sgt..teringin sgt nak Nabila sepah2 umah nih..hehe

Noina said...

mamanurin..yeah..chaiyok mamnurin..mamnurin jaga kesihatan yek..nanti boleh jumpe Nabila.. :) teringin lak nak jumpe mamanurin.. :)

Noina said...

kak fiza: hehe..nak ikut jejak langkah sofie..hehe..

Noina said...

Salina: hehe..masih dlm proses pembelajaran lagi ibu aqil.. :)

Noina said...

ibu ayu: hehe..yeah..goooo..!

Noina said...

kak annie: hehe..adik Nabila pun tgh belajar lagi abg iman..tapi takpe..kita belajar sesama yek.. :)

SURIA AMANDA said...

Wah..satu peningkatan buat Nabila..auntie tau Nabila boleh buat..teruskan yer sayanggg...

ieda said...

wah...nabila dah pandai baca buku yer...good girl.jgn koyak buku macam kakak nabila tau..

Noina said...

suria: hehe..inysaallah..pasti diteruskan.. :)

Noina said...

kak ieda:klu bleh dia nak geget ngan wat peta dengan air liur kat buku tuh..hehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...