20 December 2010

Princess Bella @ Port Dickson..

Hujung minggu bersama keluarga sebelah mak. Bercuti di Port Dickson. Meriah.. :) Hampir semua adik beradik mak berkumpul. Semua ini sempena hadiah dari keluarga sepupuku..Mimi yang berkahwin 2 minggu lepas. Keluarga Mak Long ku sponsor percutian ini kerana semua ahli keluarga telah bertungkus-lumus untuk majlis perkahwinan Mimi yang lalu.. :)

`~luv this pic..Princess Bella in da' house!!~

6 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Wah..wah..tantiknya nabila pakai bunga.lama xjenguk nabila.
hug n kiss dari ibu ayu n adik aisya untuk nabila.

ICAZIESYIRA said...

wahhhhh
macam princess betul la!
comel sangat bella!

Ummi Alisya said...

wahh..nabila berjalan ye. alisya memerap je kat rumah. demam. biasalah, main pas2 dorang ni.

Azrine Razak said...

wahhh..sangat comel Nabila dgn bunganye itu! So sweet..

Mawar said...

alahai, cute sungguh "gadis ayu dgn bunganya" tu

nuyin2u said...

ooo bila tukar nama, ingat sape tadi...cute je ngan bunga tu, kat ancasa yer ?

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...