15 February 2011

Berubah!

~Ni sticky post...Kalau nak baca entry baru yang lain..sila scroll ke bawah ek..~

Officially..Nama blog ini sudah berubah dari ..

"Buat Anakku Yasmin Nabilah"
kepada
"Kasihku buat Nabila"

Tiada apa yang berubah sangat pun..cuma mahu perubahan nama je..Nama Nabila tetap ada pada nama blog kan.. :)

Rupanya tahun ini merupakan tahun ke 3 saya menulis di sini. Dan segala perjalanan bersama anak ini telah saya tulis di sini. Bila di baca semula, rupanya kami telah jauh melangkah. Tak sangka, dulunya Nabila penuh dengan wayar yang berselirat..kini anak ini terus membesar di hadapan saya.

Terima kasih atas sokongan dan doa kalian pada blog ini. Tak terucap dek kata-kata kerana terharu dengan kata-kata semangat dan doa yang telah kalian berikan pada kami sekeluarga.


~Terima kasih semua~

6 comments:

ibu_umairah said...

alhamdullilah...semoga nabila membesar dengan sihat nyeee

Min said...

kejap ja kan masa berlalu... moga nabila membesar dengan sihat & kuat selalu...

Bicara hati ibu aisya said...

urmm..dah 3 tahun.terasa bezanya dengan ayu yg baru nak belajar melangkah nih.TAHNIAH ina.semoga nabila membesar dengan sihat dan bijak ye sayang

Yasmin Nabilah.. said...

ibu umairah : terima kasih ibu..Amin.. :)

Yasmin Nabilah.. said...

Kak Min: betul..mmg kejap benar.tak sangka..

Yasmin Nabilah.. said...

ayu: alah..bukannya banyak pengalaman pun..tulis ni sebab nak share ngan org lain je..takde pun nak rasa glemer..hehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...