14 May 2011

Ala-ala serabut gitu...!!

Bukan serabut apa pun..

Cuma....

~Rambutnya yang sudah terlalu panjang. Nak potong sayang.. !!~

Huhu..Memang sayang rambut anak dara ni. Asyik dengan fesyen rambut pendek, teringin pula nak biarkan rambutnya panjang. Tapi kesian, setiap kali nak sikat, sure kena hati-hati..Sebab Nabila ni rambutnya ikal..Macam ayah dia!! Tapi kalau bela panjang sure cantikkan. Ala-ala ikal gitu.. :)

~sabar ek ibu..rambut Nabila nanti sure boleh ikat punya..muah untuk bebear ummi..~

:)


p/s: makan bubur ayam + sayur bayam. Sedap tapi makan sikit jer. Agaknya tak 'buang' lagi. Tu pasal tak lalu nak makan..huhu..

3 comments:

::Mama Annaufal♥Aunie:: said...

comel nbila....klu rmbut pjg pun comel gak.tp tu la..pns kn skrg nih.sian pula dkt nabila

::Mama Annaufal♥Aunie:: said...

comel tul nbila.klu rmbut pjg pun comel gak.tp tu la msim pnskn skrg?sian lak kat nbila

ieda said...

kebetulan pulak...nabila pun baru ja potong rambut malam tadi...dah panjang kat belakang.susah nak sikat walaupun rambut dia lurus ja.
nabilah ni rambut panjang ke pendek tetap maintain comel kan..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...