28 May 2011

Meraikan Hari Ulangtahun kami...

Khamis lepas merupakan hari ulangtahun perkahwinan saya dan Abang. Genap 4 tahun!! Serasa saya sudah pelbagai dugaan yang saya dan Abang lalui sepanjang kami bersama. Suka duka ketawa marah semuanya sudah menjadi adat resam berumahtangga. Yelah..kalau tak pernah bergaduh atau bermasam muka bukan suami isteri namanya kan?

Apa yang saya rancang bersama Abang dan Nabila ketika hari tersebut?

Pada awalnya memang buntu bab nak plan ni. Sebab sebelum ini pun memang tiada kesempatan untuk celebrate semua ni. Tapi memandangkan saya pun tak pernah nak buat hal-hal begini..(yolah mokcik ni bukannya sentimental punya orang..hehehe..) jadi saya ambil kesempatan ini untuk merancang sesuatu untuk hari istimewa kami. Biar pun ianya biasa bagi orang lain, tapi bagi saya, kalau tak pernah buat mesti rasa seronok dan teruja bukan..(ibu Nabila gayat..hehehe..)

Apapun layankan saja gambar ini yek.. :) Malas pulak nak cerita panjang..hehe.

~Teruja nak tengok fish~

~Tak ingat tengok apa time nih..Tapi saya perasan Nabila macam memandang ke arah dalam akuarium itu. Apakah itu tanda Nabila nampak sebenarnya?~

~Dan ketika waktu ini juga..! Nabila nampak khusyuk..~

~Marah bila ibu suruh berdiri..hehe~

~suka time ni..time ikan-ikan makan..~

~Banyak betul ikan-ikan..Macam-macam species..Cantikkk!!!!~

~pari yang tersangat la besar..siap ada nama lagi..Khudsia..hehehe...~

~Kepenatan..Mood dah ke laut..haha..Moncong bila suh balik..!!~


Sesudah itu kami hantar Nabila ke rumah mak dan masa untuk kami berdua pula 'dating'

~Makan di sini~

~Menu simple..(abis diet aku!!!)~

Selesai makan, kami ke One Utama. Buat sesuatu yang sudah lama kami tak buat..

Menonton wayang!!!!!

~Tak tau nak tengok cerita apa sebenarnya, last-last pilih cerita ni. Tapi best tau..ketawa sampai keluar air mata..hehe..~


....................


Doa saya, moga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat ini. Amin.. :)

3 comments:

Azrine Razak said...

Selamat Ulangtahun, semoga kekal ke akhir hayat.. Aminn..

Bicara hati ibu aisya said...

Wahhh..syioknya tgk nabila jalan2 kat akuaria tuh.
Semoga ikatan kasih sayang ini berterusan dan kekal ke akhir hayat.

mama akid said...

selamat ulang tahun..semoga menghadapi hari2 yg mendatang dengan lebih kuat...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...