11 July 2011

Hilang rasa gusar hati ini..

Nabila, petang tadi Mama Aimy ada tag kat gambar kat facebook ibu. Nampak comel je Aimy dan Nabila berdua di luar laman sekolah pagi hari. Hurm..ibu tak pasti apa aktiviti Nabila ketika ini, tapi ibu rasa gembira sangat. At least Nabila tak lagi membuang masa terbaring di tilam. Duduk-duduk di luar menikmati cahaya matahari... :)

~Nabila termenung tengok apa tah..Aimy ceria duduk di kerusi dengan teacher.. :) ~

p/s : Dalam hati ibu berbunga-bunga. Rasa penat berbaloi bila lihat Nabila happy.. :)

8 comments:

Yana a.k.a Nonie said...

Akak pun tumpang gembira same tgk Nabila happy:-)

ieda said...

nabila melayan perasaan tu....

Kerikil Kehidupan said...

wah syahdunya...ina dah buat keputusan yg tepat...nabila di tempat terbaik...no more stor ok...sayang nabila dan aimy...mmmuahhh...

Tika said...

hehe.. comel kan mereka.. cam dah tau menunggu aktiviti mereka.. Mereka ada sesi stretching ..exercise laa dari jam 8 hingga 9.. sebelum masuk kelas kata Mrs Sunny hehe. Masa ni la mereka diurut kaki, didirikan, dibawa berjalan kat batu-batu depan tu.. Nanti saya letak lagi 2-3 gambar yang diambil buat ina ek.

Terima kasih kak nani.. sayang iman akak gak.. ;)

Mamanurin said...

cahaya pagi baik untuk kesihatan..teacher pun nampak lembut je..nabila tengah nyanyi dlaam hati utk ibu

amieroziana said...

ada hikmah dengan kejadian stor tu kan??? akhirnya nabila dapat sekolah yang baik...semoga nabila happy2 sokmo hehehe

adarnadzmie said...

moga nabila terus ceria selalu...

Bicara hati ibu aisya said...

Alahai..tomeinya mereka.
Ehmm...ada rahmat kan disebalik kejadian 'stor' tuh.Kini nabila semakin happy di sekolah baru.Dan yang penting semakin bertambah peningkatan dari sehari ke sehari.

Hug n kiss untuk nabila dan aimy yang tomei.

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...