04 September 2011

Kakak Baby yang suke memerap..

Adoii...satu keje pun tak boleh nak buat..2 hari berada di rumah asyik mengadap kakak baby nih...

Nama baru Nabila... Kakak Baby.. Yolah, nama dah pangkat kakak, tapi still cam baby..boleh la panggil gabungan dua nama tuh..hehehe...

Nasib baik kain baju masa balik kampung aritu dah selesai kemas dan masuk dalam almari. Rumah pun memang dah sedia kemas sebelum balik kampung hari tu. Cuma nak memasak je susah. Kakak Baby ni bukan nak dok main sorang-sorang. Pantang la ibu dia takde depan mata. Asyik nak memerap je.

Semalam entah kenapa teringin sangat nak buat kuew tiew ladna, last-last suruh ayah kakak baby beli barang semua bagai, berdentam dentum kat dapur memasak. Lepas tu panggil kawan lama kami dan kawan kerja Abang datang bertandang beraya di rumah. :) Best! Nasib baik menjadi resipi nya..hehehe...

~kakak baby yang mengado-ngado~

1 comment:

Tika said...

eh cam berisi laks pipi kakak baby.. hehe.. dok umah tembam balik ek? hehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...