12 December 2011

Mencuba sesuatu yang baru.. :)

Sorry..dah lama tak update tentang kraf.....Agak sibuk sebenarnya...Macam-macam perkara yang perlu dilakukan..Namun tentang hal kraf ni memang saya tak boleh lupakan... :)

Saya dapat jemputan Majlis Hari Lahir dari seorang sahabat maya . Mama Hasmyra, sudah beberapa kali menjemput saya, dan kali ini saya masih belum dapat menjejakkan kaki ke rumah Scha. Lalu saya kirimkan ini buatnya...


 Untuk pertama kalinya saya membuat ini... :)

..dan tuan punya hadiah sangat cantek...!! persis model.. :)


Maybe next time boleh buat lagi..hehe... :)

Ok..yang bawah ni apa pulak..?

Jambangan bunga khas untuk family Supermum :)

Ya, pemberian ikhlas saya buat semua family yang menyertai 1st gathering ini. 15 jambangan semuanya dan setiap jambangan saya letakkan  hiasi dengan kuntuman ros yang diperbuat dari felt dan seekor butterfly penyeri jambangan itu. 3 hari saya bertungkus lumus..dan akhirnya siap juga.. :) Hurm..kalau ada yang nak boleh la order..hehe... :)
p/s : Today, Cik Bella dok dengan ayah dia kat rumah..Sebab ibu bukan keje di Negeri Selangor.Sekolah tutup..so nak tak nak si ayah la menjaga anak. Hurm..Nasib baik Cik Bella mood baik..hehe..Kalau tak kesian Ayah Cik Bella.. Dah la tengah sakit kepala..huhu..Apapun, Cik Bella makin behave..Alhamdulillah.. :)

3 comments:

Darwani Dinix said...

ala x p gathering...tapi nak jugak hadiah...hahahahha...aci ka?

Azma said...

cantik...kreatif gak ina ni rupanya.. :)

AIN NAZRI said...

alaaahai sweet yer skaf tu.. nanti aklu ain ada baby gegurl nak jugaklah order mcm ni.. kiut ajerk.. ni anak bujang mana leh pakai ni.. hehehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...