18 January 2012

Aquatherapy Nabila @ home

Sebenarnya, banyak saja perkara yang ingin saya luahkan di sini. Entry lepas pun, entry tahun 2011 sepatutnya. Serius..Saya agak sibuk kebelakangan ini dan rasa seperti tak cukup 24 jam. Terkejar ke sana sini membuatkan rasa penat. Bukan hari biasa sibuk bekerja..malah hari cuti juga.

Entry kali ini masih berkisar tentang perihal sesi terapi Nabila. Beberapa minggu lepas, saya membuka semula pool yang kami beli suatu ketika dulu..

~gambar lama..Ayah dengan Bella...Tengok tarikh pun tau tu gambar lama.. :) ~

Kali ini saya pula yang bersama Nabila. Saya memang tak berani nak tinggalkan dia seorang. Tambahan pula kolam besar..Apa ada hal kalau saya mandi bersamanya... :)

Cik Bella yang takut-takut..hehe..

Mana saya? Adalah..kat tepi sudut kolam sambil tengok Nabila sendirian..Bila tengok serba tak kena..saya datang..Tapi banyaknya dia duduk bersama saya..hehe...

Ok..habis cerita tentang renang... 

Next week kami akan ke Jakarta. Bercuti rehat di sana. Bukanlah banyak duit pun..Hanya temankan adik membeli barang persiapan perkahwinannya pada bulan Jun nanti. Alang-alang, nak dedahkan Nabila juga. Dan inilah pengalaman kami membawa Nabila menaiki kapal terbang. Cuak rasa... 

2-3 minggu lepas, sibuk saya menyiapkan pasportnya.. Dan paling suka gambar ini...


Sempat lagi senyum sengih di hadapan kamera. Susah betul nak ambil gambarnya. Adik saya komen..kenapa lah saya pakaikan Nabila dengan baju tanpa lengan. Alamak, manalah nak perasan. Plus baru balik sekolah time ni. Tak sempat nak tukar baju semua bagai..hehe...

Apapun..inilah update saya yang tak seberapa ni. Kalau ikutkan memang tak dapat nak menghadap blog (ketika entry ini ditaip). Kebetulan Cik Bella tengah tido kepenatan balik sekolah. So, saya curi masa sekejap jalan-jalan kat blog kawan-kawan.. :) Pada yang tak jemu singgah sini..terima kasih yek sudi datang membaca di sini.. :)


3 comments:

rafaliah said...

As-Salam..jemput visit blog saya rafaliah.blgospot.com tentang kesihatan, kecantikan dan penyusuan..
http://rafaliah.blogspot.com/2012/01/cerita-ibu-ibu-menyusu-berpuasamereka.html

lov_note said...

salam kunjungan, suwetttt sgt nabila..ske tgok dia...


cpt2 bso bella..smuge sht slalu..

fyza amil said...

salam kak... saya suka baca kisah akak.. saya suka lihat wajah comel kiut nabila... :)

semoga akak tabah dan Allah selalu merahmati akak sekeluarga...:)

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...