16 February 2012

hair band lagi...

Sejak-sejak saya post entry tentang hairband..Alhamdulillah, rezeki Nabila bertambah. 2 minggu ini, banyak order saya terima. Dan rasa tak menang tangan pun ada. Hehe.. Saya cuba beri yang terbaik buat pelanggan-pelanggan saya. Jika ada kekurangan, saya mohon maaf yek..

Apapun enjoy picture ini yek...


~yang atas tu pin tudung. Kak Nani punya order.. Nak sama macam Suzi :) Dan cekak khas untuk kedua anak daranya.. Anis dan Mira.. TQ kak..

Order dari Rahizah Awang.. Katanya untuk dipakai ke majlis.. :) Dan hasilnya...

Taraaaaa....

Siap.. :)

ok..yang ini pula order dari Diyana.. :)

Terima kasih kerana sudi membeli hasil kraf saya.. :) Ni on the way siapkan beberapa pasang cekak lagi.. :)

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...