22 April 2012

Alhamdulillah..sudah sampai corner chair..

:: ibu bagi saya sebekas getah untuk main : sensory play ::

:: Tetiba dengar ibu panggil.."Nabila!! . (tah mana tah mata tu dok mencari suara ibu) ::

:: alamak! bekas getah saya jatuh. Aiyyokkkk!! ::

 :: Sebenarnya saya nak amik getah tu..yeayyy dapat pun! ::

:: haaa..boleh pun saya keluarkan getah tu dari bekas...::

*yang tak bestnya..mata tu tah mana-mana tah pandang. Takpelah dik..ibu faham kebolehan kamu. Janji tangan still function untuk merasa benda....*

Alhamdulillah, corner chair yang saya nantikan seminggu lepas, sudah berada di tangan. Terima kasih pada kak Azlina dari Helping Hands membantu membawakan kerusi ini dari Kuching ke KL. Dan terima kasih juga pada Zura ibu Habib mengambil kerusi ini dari tadika kak Nina.. :)

Dan paling tak lupa..terima kasih pada Morni kerana telah membayar kerusi ini untuk Nabila. Katanya sempena hadiah hari lahir Nabila. Beruntung sungguh si kecil ini. Moga Allah sentiasa murahan rezeki Morni sekeluarga.  Amin.. InsyaAllah.. :) *mood terharu sebab tak pernah bersua muka, namun hatinya mulia sanggup mengeluarkan duit untuk si kecil ini*

2 comments:

Kerikil Kehidupan said...

Yeayyy...ganbatte Bella...Huhu akak pun selalu cam tu ina...kolam Iman...Kak Kim yg bayar...tak tau nak kate apa...moga allah murahkan rezeki mereka...mintak kat bapak dia...asyik tak de duit memanjang....

iena_mieyna ^^ said...

dkt mna nk dptkn corner chair ni akak?harga dia berapa?saya ada adik mcm nabila jgk.lelaki umur dah 14 thn.

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...