30 June 2015

Kelas terakhir..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, minggu lepas merupakan kelas terakhir untuk semester ini. Kalau nak difikirkan memang cepat betul masa berlalu. Sekejap je dah habis satu sem...

Minggu ini bermulalah perjuangan. Walaupun hanya 2 paper tapi mengenangkan subjek nya buat saya takut pulak. Harap dapat score lagi untuk kedua-dua paper tu nanti.


Ni dengan lecturer marketing kitorg.. Madam Shira.. muda lagi tau.. tapi nama pun lecturer kenalah respect walaupun dia lagi muda dari saya..hahaha (nampak tak ketuaannya di situ..huhu). Oh lupa lak.. Yang free hair baju purple hitam tu lecturer kami...



Yang ni pulak ngan lecturer methodology.. tudung pink..kocik je orangnya.. Madam Shikin. Ni sebahagian je budak kelas yang sporting. Yang lain tu hurmmm tahlah.. 



Ni group saya. Segala mak nenek assg mmg buat group ni je. Sebab dah tau perangai masing-masing senang sikit nak handle..hahahaha.. sebab saya paling TUAAAAAA...huhu...



Dalam kelas. Semua muka stress tengah buat tutorial. Saya punya dah siappp..hahaha... Tu pasal senyum lebor je...hihi...

Doakan saya dapat menjawab soalan dengan baik dan score A+ dalam exam nanti.. Terima kasih semua... Muahhhh!!!

Bye!!

18 June 2015

Ramadhan datang lagi & Prosedur Botox kaki Kakak Nabila

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan untuk berada di dalam bulan paling mulia iaitu Ramadhan.. Seperti biasa, rutin macam tahun-tahun lepas jugak cumanya tahun ni bertambah sibuk bila ada kelas dalam bulan puasa. Tapi minggu ni je, sebab next week dah study week.. Minggu ke 3 & ke 4 puasa dah exam...

Ok, cerita pasal kaki kakak. Semalam saya membawa Nabila ke hospital. Atas urusan prosedur botox. Kali ni suntikan diberikan pada otot untuk lembutkan ankle. Ada doctor sebut semalam, tapi saya tak ingat pulak apa nama otot tu..

Start keluar rumah babysitter semalam dia dah menangis dah. Macam tau-tau je kakak ni kena cucuk kejap lagi. Penat jugak semalam berjalan jauh menolak wheelchair kakak. Parking semua penuh..huhu

Kepenatan semalam menangis. Agaknya nak tido tapi tak selesa.. Last terlelap gak kat wheelchair sebelum kena cucuk botox..

Oh ya, lupa pulak.. Kakak Nabila baru je dapat AFO baru.. sebelum ni AFO dia tak berapa ngam sangat. Kali ini company buat AFO tu betulkan balik. So dapatlah kakak kasut baru...hehe...


Ni lah AFO kakak yang baru.. Padding biru kat kaki kanan kakak tu untuk keselesaan kakak sebenarnya. Kaki kanan kakak agak keras sikit dan lebih ketat berbanding kaki kiri. Harapnya benda alah ni mampu betulkan kaki kakak balik macam dulu..

Ok, sampai sini je.. Selamat berpuasa semua.. 



Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...