30 June 2015

Kelas terakhir..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, minggu lepas merupakan kelas terakhir untuk semester ini. Kalau nak difikirkan memang cepat betul masa berlalu. Sekejap je dah habis satu sem...

Minggu ini bermulalah perjuangan. Walaupun hanya 2 paper tapi mengenangkan subjek nya buat saya takut pulak. Harap dapat score lagi untuk kedua-dua paper tu nanti.


Ni dengan lecturer marketing kitorg.. Madam Shira.. muda lagi tau.. tapi nama pun lecturer kenalah respect walaupun dia lagi muda dari saya..hahaha (nampak tak ketuaannya di situ..huhu). Oh lupa lak.. Yang free hair baju purple hitam tu lecturer kami...



Yang ni pulak ngan lecturer methodology.. tudung pink..kocik je orangnya.. Madam Shikin. Ni sebahagian je budak kelas yang sporting. Yang lain tu hurmmm tahlah.. 



Ni group saya. Segala mak nenek assg mmg buat group ni je. Sebab dah tau perangai masing-masing senang sikit nak handle..hahahaha.. sebab saya paling TUAAAAAA...huhu...



Dalam kelas. Semua muka stress tengah buat tutorial. Saya punya dah siappp..hahaha... Tu pasal senyum lebor je...hihi...

Doakan saya dapat menjawab soalan dengan baik dan score A+ dalam exam nanti.. Terima kasih semua... Muahhhh!!!

Bye!!

1 comment:

ayu Ismail said...

good luck..semoga terus berusaha dan berjaya ya ina

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...