08 October 2015

Kesibukan sudah berakhir

Assalamualaikum..  sorry lama tak update. Sejak dua menjak internet kat office dah disekat semula, saya tak dapat lagi mengupdate kisah kakak Nabila. Hurm.. nak buat macamana... handphone kadang line takde. Cap ayam sungguh..hihi

Alhamdulillah exam paper ekonomi sudah berakhir Ahad lepas. Lega selega leganya sebab semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan untuk saya menjawab soalan itu. Cuma betul atau tidak jawapannya, tak pasti.. harapnya dapat A lah nanti ye..

Dan 2 minggu lagi saya akan kembali kuliah..

Khabar Kakak Nabila? Alhamdulillah kakak sihat-sihat je. Tak banyak ragam dan takde sawan menyerang.. walaupun cuaca skrg ni tak berapa mengizinkan untuk bersuka ria di luar. Yelah anak-anak macam kakak ni fragile. Cepat je jatuh sakit kalau tak jaga dengan baik.

Hurm.. cumanya si adik naufal la.. skrg ni tgh batuk dan selsema.. si adik ni standard lah. Asal cuaca tak ok je mesti batuk selsema menyerang. Huhu.. tapi mujur tak serius. Keadaan adik tak memerlukan dia utk ke hospital..

Cerita bab jerebu ni, meh saya tunjuk satu gambar. Gambar ni saya ambil sebelum dan selepas jerebu melanda di negara kita. Kebetulan balkoni rumah ni memang boleh nampak jelas keadaan cuaca di kuala lumpur..


Gambar atas sebelum jerebu, gambar bawah dah memutih dah.. huhu

Harapnya semua ini berakhir dengan cepat.

Ok, meh saya belanja gambar kakak dan adik pulak..

kakak masa jamuan kawan adik naufal.. seb baik diam je masa buat face painting neh..hehe


oh ya, semalam 7.10.2015 hari Cerebral Palsy tau.. bila belek gambar lama kakak, tengok betapa comelnya kakak waktu tu.. skrg pun coeml gak..hehe.. 

adik sibuk ngan iron man dia . Aituh nangis nak spider man. Spider takde iron pun jadi lah kan.. 

Ok. Sampai sini je. Mata dah ngantuk dah.. moga kita berjumpa lagi di lain hari.. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...