07 April 2017

Temubual bersama Rancangan Nona

Assalamualaikum,

17 Februari lepas, saya menerima emel dari penolong penerbit rancangan Nona TV3, mengenai hasrat mereka untuk menemubual saya tentang kisah Nabila, Pada awalnya, agak berat juga tapi memikirkan ianya untuk awareness orang ramai tentang Cerebral Palsy, jadi saya setuju dengan pelawaan mereka untuk menemubual saya di rumah.

25 Februari, mereka datang ke rumah. Mujur suami ada di rumah. yelah, nak interview pun anak-anak kalau tak behave mau naya gak rasanya..hehe.. Alhamdulillah sepanjang rakaman, anak-anak semua baik-baik je perangai.. terutama Yaseera.. Kakak apatah ;agi, masuk TV kan.. baik je perangai tu..hehehe..

12 Mac, siaran di TV3. Gugup berdebar nak tengok rakaman aritu.. tah hapa-hapa merepek depan kamera pun tak tau..hahaha.. apapun, saya masukkan rakaman dalam blog ni untuk tatapan semua dan sebagai kenangan saya dengan Nabila...


Selamat menonton :)

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...