24 December 2009

Bila nak pandai pegang botol nih!

Ibu dah geram nih Nabila..! Nabila tak mau jugak pegang botol susu sendiri.. Bila lagi nak pandai ni nak ooiii..! Kalau pandai pegang sendiri mesti senang.. (eleh, senang ibu lah tuh..Ibu tak tau, Nabila saje je malas nak pegang botol sendiri..Nak manja2 ngan Ibu)

Tak boleh la camtuh sayang..kena pandai pegang sendiri..Nanti kan senang..nabila nak pegang cawan ke..nak makan sendiri kan senang..Nanti takkan sampai besar pun ibu nak suapkan Nabila. Nanti Nabila jugak yang malu ngan kawan-kawan Nabila.

ibu..tgklah..Nabila pegang sendiri.. ! (yolah tu..kejap je tu..pastu terlepas!)


p/s : Ibu Nabila dah beri green light kat ayah Nabila..nak bela ikan..hehe.. :) Tak sabar la nak tgk ikan-ikan nih.. Segar sket mata nih !

5 comments:

MIA FAMILIA said...

salam... sy slalu follow blog Noina ni tp as a silent reader je... sy kagum dgn ketabahan awk & suami membesarkan Nabila comey tu... semoga awk terus tabah dlm menjalani kehidupan ni... insyaAllah berkat kesabaran awk mendidik Nabila dia akan mampu berdikari satu hari nanti

Noina said...

Mia : salam perkenalan..terima kasih sudi jenguk blog Nabila.. Kita link yek :)

zh-ena said...

semoga nabila boleh pegang botol susunya sendiri nnti

Noina said...

zh-ena : harap2nya..Amin :)

LYaFRINA said...

SALAM KAK... BIASA LA TU.. MYBE AMBIK MASA SKET.. MCM ASYA PUN SAMA.. UMUR DH SETHN LBH.. TP XPNDAI PGANG LG BOTOL SUSU.. KDG2 TU MMG GERAM GAK.. TP XPELA.. KITA TRUS KNA BG GALAKAN KAT ANK2 KITA.. INSYALLAH, NANTI ANK2 KITA PASTI BJAYA LAKUKANNYA.

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...