17 May 2010

Nabila yang menggedix....

Semalam ke rumah Alisya.. Saja mahu menjenguk Ummi dan Abi dan jugak memberi bungkusan baju yang telah dikirim oleh Ita. Sempat juga merendam Nabila semalam. Babah Aiman pula nak test pelampung baru Aiman..hehe..nampak cute sgt pelampung tuh ngan Aiman.. Hurm..nak cari satu jugak la yang macam tuh untuk Nabila..hehe.. :)

Buat pertama kalinya..Nabila tak menangis langsung bila di 'celup' masuk ke kolam. Agak pelik juga..sebab sememangnya sudah tahu Nabila pasti akan 'meraung gajah' bila bab main air ni. Tapi semalam alhamdulillah..baik benar anak ibu ni.. Hurm..kalau la umah ni besar dah tentu akan ku siapkan kolam untuk Nabila buat hydrotherapynya.. :)

Layankan saja gambar2 ini yek..


p/s : niat mahu membeli ini..

cita-cita besar sgt..huhu..mesti ayah Nabila tak bagi punya..huhu..Dari pagi asyik dok belek website yang jual pool ni..hurm..kan bagus kalau ruang kat belakang tu besar sket..Sibuk dok congak2 berapa keluasan belakang umah ni. Dari terbiar saja ruang di belakang umah..ada baiknyer aku buat kolam untuk Nabila..hehe..

Incik Zul, Ada brani ka?

4 comments:

ieda said...

hbby akak pun dok plan nak buat kolam kt rumah baru nanti.tapi akak tak berapa nak setuju..nabila tu gila air.takut lemas plk nanti..uishh..seram bila terfikir mcm tu.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

haaa...incink zul, ada berani ka? hahaha.....
cari la yg kecik sikit kalau tak muat blkg rumah ina tu.

Noina said...

kak ieda: hehe..bestnyer Nabila suka main air kan..Nabila Jr. ni tak suka air.. klu mandi mesti terpekik2 hehe..

Noina said...

Kak Fiza: haha! takde berani neyr..dah cakap dah kak..huh..bukan nak support anak tuh..huhu..hurm..mmg ada yang kecik..tapi kecik dia, besar gak kak..hehe..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...