07 January 2010

Projek terbengkalai..!

Lama benar aku disuruh buat benda ni..Baik Puan Suhana atau Puan Sally..berkata ada baiknya aku buat benda ni. nak beli pun mahal. Huh! dah tengok dah harga..hurm..orang bergaji kecik macam aku ni kena la kumpul duit sket untuk beli barang-barang fisio..

Apapun..Gunakan saja idea mereka ni. Rasanya semua therapist kat Malaysia ni pun suh buat perkara yang sama. Aku ni je yang lembab..huhu

Apa benda je tuh..?

Booster la yang aku maksudkan.. :)


Menggunakan tin susu..

Balut dengan Yoga Mat..Ada jugak guna Yoga Mat nih..


Balut jer ngan tuala..kasi lembut sket..

taraa..Nabila dah test dah..(ni amik gambar2 cepat2..sebab nabila dah pandai tolak kaki dia buat posisi merangkak..huhu


Gunakan apa sahaja.. janji boleh diguna pakai.. :) (Jangan hangat-hangat taik ayam sudah yek ibu Nabila..)

9 comments:

zikachiCOOL said...

suke sangat dengan progress nabila. keep it up. caiyok2... nabila boleh... x sabar nk tgk perkembangan nabila lagi. (^.^)v

Noina said...

Zikachicool: hurm..tu ah..bila dapat buat something ..rasa seronok sgt..Yelah bukan mudah untuk anak-anak CP untuk lakukan perkara yang tak mudah bagi mereka..

Manjakusayang said...

Noina...bagus idea tu! NAbila punya perkembangan pun semakain bagus! Gud luck Nabila... Belajar kuat2 yer...Tahniah buat Noina atas semangat mu itu :)

Noina said...

Manjakusayang : terima kasih kak..Nabila ckp.. "aunty..nanti Nabila usaha lagi yek.. :) "

letty farid said...

ck...ck..pandai kali bunda nabila nih,aku mau ikuti cara ini yach manatau elva pun jadi bisa merangkak...and tambah pinter seperti nabila...love you

mamadhia said...

happy for you noina... happy untuk Nabila sebab perkembangan dia yg makin bagus...

Noina said...

Letty : hurm..itu cadangan dari therapist Nabila di sni.. Cubalah..mana tau elva boleh merangkak nanti kan.. :)

Noina said...

Mamadhia : terima kasih..alhamdulillah..berkat doa semua orang :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kretif...masa sofie pun disuruh buat cam tu. tapi akak tak buat pon. malas sungguh akak ni,kan?

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...