26 February 2010

Bila duit berlonggok kat depan mata..

Wow..alangkah baiknya ada pencuri tertinggal seguni duit kat depan umah aku..( hehe..dah merepek meraban ibu Nabila nih)

Apa yang aku nak klu aku dapat duit tuh..

a) Nak hired therapist untuk Nabila.

b) Nak sediakan satu bilik khas untuk Nabila wat terapi

c) Nak labur duit main saham untuk Nabila. Pastu simpan dalam akaun dia..

d) Nak belikan dia baju yang cantik-cantik..

e) Nak beli kete baru..bagi Nabila selesa..takdelah naik iswara bergegar tuh!

f) nak renovate rumah..tambah bilik lagi..khas untuk Nabila..

g) Nak bawak Nabila gi jenjalan..merata-rata..(anak dara aku ni suka jalan tau)

h)Upah acik raw datang umah...balut Nabila tiap2 ari..keh..keh..keh..

Yang (h) aku rasa klu cakap ngan Nabila mesti dia tak mau.. Biarlah duit tu tak berlonggok depan umah. Biar takde duit . Janji tak kena balut tiap2 ari..boleh ke gitu.. :)

Semuanya untuk Nabila..takde untuk ibu pun..hehe..

11 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

Kami doakan kebahagiaan and kesenangan Puan..Got ur link from Intrend.Pls let me knw if ada charity involve ur daughter.ill take part.She is pretty little girl.She is innocent.Beersyukur dengan ada nya Nabila.she is blessed.

Noina said...

mommy stephanie..thanks sudi singgah blog Nabila..so far ni kami takde involve dalam mana2 charity.. sebab tak berkesempatan. Rutin harian agak busy untuk rawatan Nabila.. :) klu kami ada join mana-mana..saya akan beritahu.. :)
Salam perkenalan :)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

My pleasure..Nanti kalau ada event yang berkaitan kanak2 intimewa,ill inform you.Coz I memang selalu involve event macam ni.Salam Maulidur Rasul to you and family..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

memang best kalau berangan mcm tu,kan ina...kalaulah ianya jadi kenyataan.....

ieda said...

salam ina..
hahaha..yg (h) tu,kalau nabila tau mesti 24 jam dia cakap..'takmo duit..takmo duit..takmo duit..'

ratna said...

demi anak..apa jer kan..

Noina said...

kak fiza; Tu ah..berangan -angan mat jenin..hehe..

Kak ieda: hehe..betul..siap hentak2 kaki..hehe

ratna: demi anak sanggup buat apa saja..betul2..hehe

Asz said...

dear ... same here, kalau saya dpt duit berlonggok dpn mata, sume yg saya nk buat pasti berkaitan ngan ammar ... we want da best for them kann ...

anw, terlanjur bg komen nih, nk mintak tlg sket bley?? Boleh x bagi saya contact no k. raw??? kebetulan masa saya kat ijn ari tu ada akak sorang nih, anak dia baru lepas opt jantung .. yg kesiannyer, lepas doc bius anak dia tetiba2 jantung nyer berenti, jadi selama 20 minit oksigen x sampai ke otak ... skang adik alia nih x bley berckp, menelan, melihat dan bergerak sendiri.. padahal sblm opt, alia yg comel ni boleh berlari, berckp mcm anak2 lain ... saya ada ceritakan pasal k. raw dan tunjukkan blog noina nih ...

so mintak jasa baik kalau boleh bagi contact no atau pon address k raw ... saya pon ada gak niat nk bwk ammar ke gedangsa, alang2 opt ammar pon dah postpone kebetulan plak saya ada makcik yg tinggal di gedangsa elok gak saya amik kesempatan nih utk berubat ammar ..

thnking u in advance dear ... kisses to ur lil princess nabila ... take care k ..

psst ... email saya at aszkamal@gmail.com .. ;-))

Manjakusayang said...

rasanya semua ibu nak kan yang terbaik untuk anaknya. Tp, kan...kalo duit dah berlonggok, anak tak terjaga tak best gak kan! Tp, bila fikir zaman sekarang nak gi toilet pun nak duit, memang best ada banyak duit :)

Noina said...

asz: klu nak gi website ni.. http://kakraw.spcs.name.my . umah Kak raw tu dekat dengan masjid.. masuk simpang kg Tengah..klu nampak ada banyak2 kereta tuh..dan gerai depan umah..tu lah umah Kak Raw. :)

salam peluk cium buat Ammar yek.. :)

Manjakusayang: hehe..berangan2 je kak. tah bila la duit nak turun dari langit...hehe

mummyar said...

hi nabila syg...jgn la nangis ye....sume tuk nabila...tu lah kasih syang ibu kan...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...