13 September 2011

Alahai anak...

~aksi terkejut ke hapa nih..tetiba je letak tgn kat dada..hehe..~

Nabila demam lagi. Beberapa hari lepas kembar Nabila, Alisya demam juga. Huhu..kalau kembar tu kembar juga..sian Nabila & Alisya..

Ni pun tengah tido.. Tadi asyik merengek. Tak taulah gaya kat sekolah tadi macamana. Ambil je tadi kat sekolah, dah rasa badan Nabila dedau.. Huh..sure demam nih.. Amik suhu tadi tgk dah 37.8 darjah.. Terus bagi ubat demam dan selsema..

Tentang saya..

Alhamdulillah..kelas menjahit saya pun dah selesai. Cukuplah belajar 4 patern..lepas ni nak applykan semua apa yang telah dipelajari.. :) tapi tak ambil tempahan lagi tau.. Tak berani lagi.. kasi terror dulu wokey!!

Tentang plan untuk Nabila...

Plan selepas ini, nak bawa Nabila ke Kak Raw semula. Lama benar tinggalkan rawatan kak Raw ni. Mau kena sekeh ibu dan ayah Nabila nih..hehehe.. Ayah Nabila dah sibuk tanya bila kelas menjahit ibu selesai..Okey!! dah selesai pun..Boleh dah bawak anak ibu jumpe Acik Raw nyer..!!

Tentang esok...

Ni tengah pikir-pikir jni. Esok nak bagi Nabila ke sekolah ke idak esok?Kalau ikutkan dalam jadual sekolah Nabila, dia ada craft competition kat sekolah sekarang ni..Tapi tak taulah Nabila terlibat ke tidak. Hurm..nampaknya esok macam kena pontengkan Nabila dari sekolah kut. Saya pula ada kursus..dan ayah Nabila dah offer diri nak jaga Nabila dan bawa ke klinik esok.

Moga Nabila lekas-lekas sembuh...Amin...

6 comments:

ieda said...

nabila pun demam jg ke?cepat2 sembuh yer..
nabila akak ni pun tak sihat sgt lagi.minggu ni mmg langsung tak pi sekolah.

Bicara hati ibu aisya said...

Semoga lekas sembuh ye nabila.Lama tul xjmpa..rindulah ngan budak tomeii nih.

Tika said...

Cepat sembuh tau nabila! nanti Aimy takde geng kat skol hehe..

Ummi Alisya said...

nabila dah baik ke sayang? alisya baru je okeh, tapi malam masih mengamok sakan.. malam tadi tido duduk! belasah jelah, asal lena! lame tak jumpe ibu nabila neh!

Noina said...

kak ieda:yeke..huhu...bila dorang demam tak sampai ati nak bagi dorangs ek..Nabila ni klu demam mesti kamok2..huhu..tadi ayah dia jaga..nasib baik ayahd ia tak banyak ragam..agaknya slalu ngan ibu dia mesti banyak ragam..huhu..

Noina said...

Ayu: Amin...InsyaAllah..ada masa kita jumpe nanti.. :)

Tika: huhu..harapnmya lekas sembuh gak..esok dahla tak sekolah gak..huhu..

ita: tak sihat lagi lah ummi..demam ni baru nak warm up..heheh..nabila pun sama..tido dok dlm buai..tepuk2 tak mo tido..last2 bagi lena baru bleh tukau posisi..hehe..bila nak ngedet..ummi sibuk kan minggu nih...?

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...