23 September 2011

Happy betul Cik Bella nih..


Bila dengar dia ketawa tadi, kelam kabut saya cari handphone. Nak rekod semua yang Nabila buat tadi. Nak tergelak pun ada. Riuh betul suaranya. Sampai batuk-batuk muntah sebab ketawa mengekek..Tengoklah baju Nabila, basah..penuh dengan air liur. Tapi saya gembira. Alhamdulillah, senyuman dan tawanya sudah kembali. Dan dalam video ni, saya pun tak pasti apa yang menggelihati pun saya tak tahu. Cuma ketika ini, saya sedang memasang channel Astro Oasis. Kedengaran zikir-zikir beralun di televisyen.

Hurm..rasa-rasa ada yang faham tak apa yang Nabila sedang katakan?

4 comments:

senyumm said...

comelnye..ape lh yg dicakapnye tu..mcm nyanyi pun ade..gigi nabila sgt cantik!!

Noina said...

hehe..tulah..entah apa yang dia bebel pun ina tak sure..hehe..

Jue-Isteri_Ibu said...

dia ikut berzikir tu. ainie pun klu tgh menangis n klu dgr zikir astro oasis tu terus diam

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

Masha Allah!Comel nya Nabilla!

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...