13 November 2011

Craft again?

Tumpang lalu untuk promote barang kraf saya...

Alligator hair clip
Small Size (sesuai untuk kanak-kanak 1-2 tahun)

  RM 2.50 per pc
4 pcs RM 8.00 sahaja..


 Alisa (sepupu saya , makcik Nabila) wearing headband

  
 Sold out!!

  
 Sold out !!

 
Green Star Printed Felt

RM 2.50 per pc

Sepasang RM 4.00

Cocoa Flower Printed Felt

RM 2.50 per pc

Sepasang RM 4.00


~sold out!! ~

Blue Star Printed Felt

RM 2.50 per pc

Sepasang RM 4.00


~sold out~ 

Kebetulan kawan saya, Aja order 25 pcs pin tudung/keronsang, jadi saya tambahkan kuantiti untuk dijual juga.. :)

Sesuai di gunakan pada tudung shawl atau syria.. :)
ala pakai macam ni...


Just RM 2.00 each


Order untuk Aja
Ready untuk di pos kepada owner nya.. :)

Black & White Set

1. small hair clips (alligator) - RM 2.50
2. pin tudung/keronsang - RM 2.00
3. big hair clips (alligator) - RM 4.50 - sepasang - kalau each RM 2.50
4. Ribbon hair clips (alligator) - RM 4.00 sepasang - kalau each RM 2.50

Sesuai untuk diberi sebagai hadiah
Kalau beli set, percuma paper bag untuk bungkusan.

Whole set RM 12.00 sahaja....
 ~ sold out~

* PLEASE BE MY 1ST FOLLOWER @ Bella Closet &Craft
*HAPPY SHOPPING.. :)

4 comments:

qisha qisra said...

cmner nk tempah..

Noina said...

Boleh, gi kat fb, blog atau email je kat saya :)

Facebook : www.facebook.com/bellaclosetcraft
blog :bellaclosetcraft.blogspot.con
email : bellaclosetcraft@gmail.com

Noina said...

Boleh, gi kat fb, blog atau email je kat saya :)

Facebook : www.facebook.com/bellaclosetcraft
blog :bellaclosetcraft.blogspot.con
email : bellaclosetcraft@gmail.com

Noina said...

Boleh, gi kat fb, blog atau email je kat saya :)

Facebook : www.facebook.com/bellaclosetcraft
blog :bellaclosetcraft.blogspot.con
email : bellaclosetcraft@gmail.com

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...