15 November 2011

Mencuba nasib...

Dalam hati teringin nak Nabila posing-posing comel dalam majalah atau menang dalam contest..Tapi bukan senang nak menang..pernah dulu mencuba, tapi pertandingan lawan dengan anak tipikal, for sure lah anak tipikal boleh tunjukkan aksi-aksi menarik.huhu

Kebetulan saya membeli kain cotton online yang cantik-cantik melalui online dalam facebook kak Nurazmiah. Cantik-cantik kain cotton dia..Saya naik rambang mata kalau tengok. So bila tengok Kak Nurazmiah buat contest ni, tu yang cuba nak join..

Saya pertaruhkan gambar ini...



Klik sini , kemudian klik 'like pada picture saya.. :) Senang.. :)

InsyaAllah, moga ada rezeki untuk Nabila.. :)

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Comei sggh nabila & ibu dia.. ;)

AIN NAZRI said...

gambo ni sungguh sweeeettt.. insyaallah nnt saya like ye.. during lunch hour je leh bukak FB

Puteri Nuur At-Terawis said...

sweeeet & Mama Put dah vote Nabila :) Lamanya tak jumpa, dah rinduuuuuuu.

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...