08 November 2011

Salam AidilAdha

Salam Aidil Adha buat semua. Kami tak pergi mana pun. Hanya beraya di Gombak, kerana cik Abang akan bekerja esok. Plus Raya Haji ni memang turn beraya di rumah saya pulak.Cuti pun tak berapa banyak, hehe..

Aksi saya dan Nabila sepanjang pagi raya korban..
*entry di edit semula sebab hari tu tak dapat nak masukkan gambar..hehe..- sila menjamu mata..*





 Ibu dan Cik Bella di pagi raya.. *sila abaikan ibu yang over..muahaha!!!*

Seronok melayan si kecik ni dengan baju raya bagai..:) Comel je..Macam anak patung cik Bella nih..heheh...

7 comments:

Mamanurin said...

yessszaaa!!! mmg macam anak patung..sexy giler bibir dia..

Rinna said...

Alalal comeinyaa Nabila sedondon plak ngan ibunya.. :)

Bicara hati ibu aisya said...

Tomei sungguhlah kamu nabila.Rindu nak peluk cium kamu.

AIN NAZRI said...

chomelnya nabila.. geram tengok.. nak ciom2 aje.. semoga nabila selalu sihat ye

Darwani Dinix said...

amboi segaknya anak cik wani sorg ni...tahun ni cik wani x da gambar raya la bab beraya di wad...hehehe

MaMa ArIaNa.. said...

comel nyer cik bella nie...bila la dpt jmp cik bella n fmly...(",)

fika79 said...

suka tgk gambar keempat..so cute expression dia..."please..lemass.."hehehe

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...