28 November 2011

Kerusi baru...


luahan hati saya mengenai bumbo chair Nabila...Nampaknya lepas ni harus saya warisi benda ini untuk adik Nabila pulak...ngeeee :)


 Yelah..kalau nak diikutkan Nabila memang dah tak sesuai langsung dan menggunkan Bumbo Chair ini. Namun apa kan daya..saya masih mencari sesuatu yang sesuai untuk Nabila sehinggalah saya terfikir untuk membeli ini...


Sebenarnya di sekolah, Nabila akan diletakkan di kerusi seperti ini. Cuma Nabila di ikat dan disendalkan dengan bantal bagi mengelakkan dirinya jatuh.

So, hari Jumaat lepas, terus saya dan Abang keluar mencari kerusi ini. Memandangkan saiz paling kecil memang takde..jadi saya beli saja mana yang ada. Tapi bila ingat-ingat balik, rasanya lebih kurang besar ini jugak kut saiz kerusi kat sekolah Nabila..

 Mata pejam..bukan tido..tapi sebab flash kamera ibu..hehe..

So, harapnya Nabila takdelah bosan asyik terbaring atau duduk di Bumbo Chair nya lagi.. :)





4 comments:

cinta03 said...

pertama kali baca entry akak, buat saya terarik mengetahui segala tentang anak akak dan diri akak...

comel sangat anak akak...dan akak sungguh kuat...

:>

Puteri Nuur At-Terawis said...

ina, put memang nak let go kerusi combi Lope - yang boleh lipat dan portable. nanti Put post kan picture dia.

Noina said...

Cinta03 : terima kasih singgah ke sini... :) Salam perkenalan dari akak dan Nabila :)

Put : yeke..yang mana satu ek..nanti Put tag ina ek..:)

oku_aku@yahoo.com said...

ina kerusi tu sebenarnya boleh guna lagi. cuba letakkan sesuatu utk alas bagi tinggi. itu yg fisio ajar kak sham...

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...