07 July 2009

Present dari UmmiSarra..

Assalamualaikum..entry nih sesaja nak buat..pasal arini Nabila pakai baju tido pemberian ummi dia..sapa lagi klu bukan Ummisarra..emm..banyak sebenarnya Ummisarra dah bagi kat Nabila..cuma Ibu Nabila nih tah bila la nak belikan untuk Sarra pulak..huhu..Ibu tak pandai pilih la Sarra..Baju Nabila pun dah mcm baju baby boy pun ada..hehe..Ummi mmg pandai pilih..tgk aje la gambar kat bawah..ni antara koleksi yang Ibu simpan dan pakaikan kat Nabila..semua comel-comel belaka..memang pandai Ummisarra ni pilih..!Thanks yek Ita..banyak betul..setiap kali jumpa ada jer buah tangan untuk Nabila..dah naik segan mokcik nih..hehe.. :)


Ni sebahagian jer..ada lagi..tak sempat nak amik gambar-gambarnya.. :)

10 comments:

ibu_umairah said...

ala cantik nyee stoking baru...comel sangat!!!!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam harp Ina suami dan Nabila sht dan ceria selalu..dah lma tak dtg blog ina ni,rindu pulak dgn ina n nabila ^_^.

Wahh..Nabila dapt hadiah yea?Emm Ina,kenpa Nabila nmpk susut sikt ye?

Deelira said...

anak2 istimewa mmg ada rezekinya yang tersendiri
sy x nafikan kerana sy jugak mengalami cam akk ni.. kemana saje sy bawak anak sy..ada je rezeki utk dia.kita x meminta2 jauh sekali mngharap, tp itulah rezeki yang di atur oleh Allah kpd mereka..sy kagum dgn akk..KUAT n TABAH..sy ni sebenarnya dah lama jadi silent follower blog akk ni..

ita zakaria said...

kan ini pun anak ummi. mane yg mampu ummi beli, ummi belikan jugak utk nabila sayang nih... nanti kalau kite jumpe, kuar malam ker.. gi makan ker, pakai baju same tuh eh... makin kuat lah aura kembar anak2 ummi nih..

~zuraiwan~ said...

lawanya bj dier...

Liana said...

comelnya Nabila... Sungguh baik hati ummisarra...

niza said...

lama x jenguk nabila...uhuhuh...sorry yang...
nabila makin comel...mata bulat tu yg geram!!!

Noina said...

ibu_umairah : hehe..tu ah..ummisarra mmg pandai pilih..semua cantik2 belaka.. :)

kak Nanie : Alhamdulillah..sihat..takde menda nak update..asyik cerita yang sama jer..hehe..haah kak..Nabila susut..badan makin panjang..berat tak naik2..makan sikit jer.tak nak makan banyak2..huhu..camner nih..?

Deelira : yeke..Salam perkenalan..betul..mmg rezeki murah..akak ni pun gaji takle beso mana..tapi rezeki untuk Nabila mmg tak putus..tak penah la sampai takde duit klu nak beli keperluan Nabila..Alhamdulillah.. :)

ita : betullah..sejak kerap2 jumpe nih..mmg kuat aura mka2 nih..hehe.. thanks yek ita hadiah semua nih.. :)

zuraiwan : tu ah..comel jer bila ummisarra bagi..ibu nabila tak pandai pilih..asyik fesyen yang sama jer..hehe..

Liana : hehe..baju je comel au..nabila tak comel pun...comot ada la..hehe..makin kurus lak tuh..huhu..

niza : hehe..takpe..mata bulat tuh aset tau acik niza.. :)

zh-ena said...

SUKER NGAN DRESS TU..BILA PKI KAN NABILA SNAP LA GAMBO..

Noina said...

zh-ena : nanti yek bila Nabila dah muat..nabila tak muat lagi baju tuh..badan kenit sgt..hehe..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...