28 April 2011

Blog yang agak bercelaru!!

Apahal dengan page kat blog ni? Yang kiri kanan kat blog ni semua dah turun ke bawah..Adoiyaiii..Tak sempat nak edit apa nih..Jgn pelik yek tgk semua nih..Saya pun tak tau kenapa jadi begini..Huwaaaaaa!!!

Abis blog nabila..dah cerca merba dah..huhu... :(

p/s: Tadi Nabila buat adegan mata kedip-kedip. Pastu tahan-tahan nafas. Menangis sebab maybe dia rasa semacam kot badan dia. Jadi macam dulu balik. Saya risau nih. Tadi bunyi kuat kat luar terus dia jadik gitu..huhu....

1 comment:

Azma said...

Semoga nabila tak apa2..smg nabila sihat sentiasa..

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...