Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...

03 March 2009

Special untuk Nabila!!

Ahad lepas, Atuk dan Ayah Nabila bertukang. Emm...buat apa? Buat standing frame macam rumah Kak Raw. Entah mana ayah dapat idea untuk buat standing frame itu pun saya tak pasti.

Dulu asalnya meja komputer masa saya belajar di Shah Alam dulu. Ayah buatkan special untuk saya kerana saya tiada meja komputer ketika saya menyewa di luar dulu. Dan sekarang ini meja itu dijadikan tempat untuk Nabila berdiri pula.

~Standing frame kat umah Kak Raw yang dijadikan tempat anak-anak senasib Nabila berdiri untuk tegakkan badan...~

~Atuk dan Ayah Nabila tengah dalam proses menyiapkan "Projek Mega' dengan harapan yang tinggi agar Nabila lekas-lekas sembuh...~

huhu...Ayah Nabila jarang bertukang sampai terketuk jari sendiri masa dalam proses menyiapkan 'Projek Mega'..aduh..sakitnya!

~Test test...123...haha~

3 comments:

ami said...

sayang nabila
ramai yang menyayangimu..
semoga kau tabah ye sayang..

NAURAH MAKWA said...

bertuahnya nabila..semua orang sayang kat nabila..pandai ayah noina bertukang..

leadleedeea said...

nabila mmg betuah..mummy lead pon sayang sgt kt nabila..nabila kuatkn smangat ye..