Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...

03 March 2009

Nabila kena balut lagi!

Hari ini saya tidak bekerja. Buat balut-balut lagi. Hari ini juga Nabila ada appointment fisioterapi. Kak Raw pesan jangan pergi fisioterapi hospital. Saya rasa serba salah pula. Hari ini saya nak tanya Puan Suhana. Mahu bertanya pendapat dia.




9 comments:

kak ami said...

sayang nabila...
semoga sihat selalu dan kuat semangat demi ibumu..

azzul said...

nabila ni mmg comel lar...dh balut pun comel gak...heheh

NAURAH MAKWA said...

nabila kena kuat semangat k..jgn bagi ibu abila sedih2..cik naura doakan nabila cepat sembuh..

Noina said...

emm..klu lah Nabila dapat baca kata2 semua kawan2 ibu..mesti dia lagi bersemangat!terima kasih semua!

leadleedeea said...

nabila cayang...mummy lead sntiasa doakan nabila tau...jgn nakal2 ye syg...

Bella said...

hye nabila ni aunt bella, cyg dia, nabila kene kuat k, hari ni tambah sorang lg syg kt nabila....

DiZi said...

..nabila sangat comel....

salwanie said...

comel nabila,cepat semboh yer cayang.....

Nur Syazwani Mustafa said...

salam...nabila...comei sgt!!!sian la tgk dia kena balut..huhuuhuh...siap kena diri cmtu yg xtahan tu...adoiyaiii..nabila cepat sembuh yek....