25 March 2009

Tag dari Ummisarra

Assalamualaikum..eemm.dapat tag ni dari ummisarra..sori lambat sket buat..hehe...

1.Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
- Buat Anakku Yasmin Nabilah Zulhilmi..panjangnya..hehe..

2.Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
- http://yongnoina.blogspot.com.. timbul idea sebab saje..nak abadikan kenangan bersama Nabila demuks..emm.dan nak share pengalaman ngan ibu-ibu yang punya anak seperti aku..

3.Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
- Dah tentu semuanya tentang Nabila..

4.Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
- buat setakat nih..takde la lagi..baru jer berjinak2..hehe..baru 3 bulan..dan akan meneruskan selagi termampu..semua nih pun untuk Nabila gak..leh la dia baca2 dan tau apa yang jadi kat dia masa kecek2 dulu!

5...Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
- Emm..aku syukur sgt dapat jumpa ita..yelah kitorg kenal pun dlm blog gak..dan nasib kami serupa..sekurang2nya ita jadi penguat untuk aku harungi semua ini..dan pasti anak kami akan membesar bersama2..dan mereka juga akan berkawan seperti mana kami berkawan! thanks ita!

6...Senaraikan 5 orang yang akan anda tag
- Rasanya tak yah la kot..tgk ramai dah buat dah..hehe!

No comments:

Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...