Featured Post

Kronologi Kisah Yasmin Nabilah..

Assalamualaikum.. Lama betul nak menaip satu-satu entry.. Maaf la yek.. memang tak berkesempatan. Sekarang memang tengah busy nak final...

07 April 2009

Nabila di Kedai Gambar!

Assalamualaikum..umm...tadi aku bawak Nabila ke kedai gambar..nak amik gambar dia ler..untuk kad OKU ..emm..payah gak..pasal si Nabila nih mmg tak dok diam..jenuh la aku ngan budak photographer tuh setting 'baik' punya.nak tak nak terpaksa la letak Nabila atas kerusi..klu aku dukung dia tak nampak la plak background biru tuh..tu pun berapa kali tah menangis..pasal tak selesa..aduhai..sian anak ibu..



Budak tu tanya gak kat aku nak buat apa gambar tuh..aku malas nak cerita..sambil senyum2 aku ckp 'adalah'...dan budak t pun tak banyak tanya lagi..terus amik gambar Nabila..dah sampai 3 shot..masih lagi tak keruan..aku plak dah naik berpeluh pasal kedai tuh air cond nyer tak kuat..Nabila lak asyik 'mengelupuh' jer..hehe..tak moh dok diam..tak nak kita dukung dia..3 shot u sket jer..tapi muka tuh asyik dok pandang tepi jer..mana nak dapat..tadi masa Nabila dah pandang depan,budak tu lak gi ke kaunter..sibuk amik apa tah..emm..tah hapa la jadik gambar anak aku!



Dan ini lah hasilnya! takpelah..tak pandang kamera pun takpe..janji amik gambar..janji nampak la muka Nabila..jgn jadik rupa bb lain sudah..hehe..tapi nampak comel gak..saje jer control air liur..padahal sebelum tuh nak menitik2 air liur nih..abis basah baju..ni lah first time nabila amik gambar pasport..and 2nd time amik gambar kat studio..slalu amik gambar sendiri jer..guna hp ibu..hehe..



*acik ita dah book sekeping gambar Nabila..hehe..nanti bila Nabila ngan sarra jumpe..kita bagi yek...

5 comments:

Jiey^Mien said...

Peewitttt... Adik manissss, abg Ensem nak sekeping boleyy?? :P

Noina said...

boley..hehe..

LoVEaQshA said...

ina comey la nabila wat muka camtu..
wlpn nmpk tepi jer tp ttp cute..tembam sguh..hehe

ibu_uwais_ameenah said...

good!! abg uwais pun ada kt OKU ni... byk benefitnya... yg penting parents positive thinking, insyaAllah semuanya dipermudahkan! tabah ye ina!

AiYa said...

salam kenal,
kami sekeluarga doakan noina sekeluarga tetap tabah.

nabila comel sungguh. leh kawan ngan najwa